5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nu vă stă în fire să ezitaţi, mai ales la începutul săptămânii. Vă oferiţi voluntar pentru un proiect, povestiţi oricui ce gândiţi şi, în general, luaţi iniţiativa. Stelele spun că totul merge aşa cum vă doriţi! În jurul zilelor de marţi şi miercuri, lucrurile mondene vă cer atenţia. Asiguraţi-vă că acţionaţi în concordanţă cu valorile dumneavoastră, chiar dacă par lucruri nesemnificative. Vineri şi în week-end făceţi-i pe cei din jur să simtă că ţineţi cont de părerea lor. Cereţi detalii neobişnuite şi întreabaţi-i despre ele.

Taur

Provocarea dumneavoastră personală la începutul săptămânii: să fiţi flexibil. Începeţi cu corpul dumneavoastră – faceţi un pic de yoga sau gimnastică – şi continuaţi cu mintea dumneavoastră prin investigarea unei noi idei; analizaţi mii de posibilităţi până o alegeţi pe cea bună. În jurul zilelor de marţi şi miercuri relaţiile pot înflori şi pot fi baza unui început romantic. Simtiţi dragostea. Vineri şi în timpul week-end-ului nu exageraţi în ceea ce faceţi. Vă va lăsa istovit.

Gemeni

Alăturaţi-vă colectivului la începutul săptămânii. Cei din jurul dumneavoastră vă provoacă să gândiţi şi vă oferă suport, ceea ce este un echilibru frumos. Pot apărea tot felul de rezultate! În jurul zilelor de marţi şi miercuri, dacă gândiţi că cineva vă fură ideeile, puteţi să aveţi o surpriză. Presupunerile pot crea dificultăţi, aşa că fiţi clar. Vineri şi în week-end sunteţi în priză! Începeţi un proiect, ieşiţi cu prietenii, plănuiţi o întâlnire romantică. Totul merge de minune.

Rac

La începutul săptămânii trebuie să fiţi mai puţin cheltuitor şi să vă stabiliţi clar priorităţile. Căutaţi noi căi de a crea o fericire mai profundă şi de lungă durată. În jurul zilelor de marţi şi miercuri, vedeţi un punct de vedere pe care ceilalţi îl omit şi ştiţi exact cum să-l susţineţi. Vineri şi în week-end se pot ivi unele tensiuni legate de casă. Evitaţi-le pe cât posibil.

Leu

La începutul săptămânii inspiraţie proaspătă, un prieten nou sau chiar şansa unei idile vă poate bate la uşă! Fiţi pregătit s-o întâmpinaţi pentru că viaţa vrea să vă ofere ce-i mai bun acum. În jurul zilelor de marţi şi miercuri aveţi nevoie de un plan; căutaţi ajutor pentru a-l concepe. Tehnologia este prietenul dumneavoastră vineri şi în week-end; sunteţi la curent cu tot ce se întâmplă. Să răspundeţi corect la toate mesajele vă aduce şi mai multe oportunităţi.

Fecioară

Se întâmplă multe la începutul săptămânii şi să ţineţi pasul poate fi dificil. Ce-ar fi să cereţi puţin ajutor? Cineva care vă este dator chiar nu se va supăra. În jurul zilelor de marţi şi miercuri, peisajul arată drăguţ dacă astrele îşi spun cuvântul. Pregătiţi-vă pentru o nouă fază – la serviciu, în dragoste, în orice. Alegeţi-vă compania cu grijă vineri şi în timpul week-end-ului. Dacă sunteţi în jurul unor oameni compatibili, se pot lega conexiuni uimitoare.

Balanţă

Toţi ochii sunt pe dumneavoastră la începutul săptămânii, şi cu cât ideea cu care veniţi este mai importantă, cu atât vor fi mai impresionaţi. Pregătiţi-vă să preluaţi conducerea – cu siguranţă sunteţi capabil. În jurul zilelor de marţi şi miercuri, ce pare a fi un rol pasiv este, de fapt, ceva crucial. Dacă dragostea este în mintea dumneavoastră vineri şi în week-end, intraţi în acţiune! Fie că sunteţi cuplat sau vă căutaţi perechea, dragostea este ceva natural acum.

Scorpion

Faceţi ceva să nu mai fiţi stresat la începutul săptămânii. Relaxaţi-vă – mâncaţi corect, odihniţi-vă, faceţi câteva exerciţii – dacă vă concentraţi şi realizaţi asta nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Şi, poate cel mai important, viaţa dumneavoastră personală se îmbunătăţeşte. Prietenii sunt în centrul atenţiei în jurul zilelor de marţi şi miercuri şi unul dintre ei s-ar putea să aibă nevoie de sfatul şi de sprijinul dumneavoastră. Fiţi alături de el. Vineri şi în week-end analizaţi bine anumite situaţii înainte de a vă implica. Trebuie să ştiţi ce capcane se ascund în spatele lor.

 

Săgetător

Cheia este să gândiţi pozitiv la începutul săptămânii – folosiţi-vă simţul natural al umorului. Se iveşte oportunitatea de a pleca într-o călătorie. În jurul zilelor de marţi şi miercuri, micile responsabilităţi vă fac certăreţ, dar mai bine le duceţi la bun sfârşit cu calm sau riscaţi să supăraţi pe cineva – pe şeful dumneavoastră sau pe partenerul dumneavoastră. Vineri şi în week-end, energia dragostei vine spre dumneavoastră. Comunicaţi foarte bine şi vă faceţi planuri de viitor.

Capricorn

Fixaţi-vă anumite limite la începutul săptămânii. Fie că este vorba despre planul personal, fie la serviciu, trebuie să ştiţi când să spuneţi „nu“ (şi „da“, de asemenea). În jurul zilelor de marţi şi miercuri aflaţi o informaţie despre care nu credeaţi că o să aveţi nevoie. Fiţi foarte atent şi legaţi conexiuni cu tot felul de oameni. Vineri şi în week-end faceţi ceva amuzant, diferit – poate fi o cale de a întâlni pe cineva nou.

 

Vărsător

Programul dumneavoastră normal poate fi întrerupt la începutul săptămânii. Priviţi-o ca pe o oportunitate – o schimbare în rutina dumneavoastră este un lucru bun.

În jurul zilelor de marţi şi miercuri fiţi foarte atent şi nu omiteţi nici un aspect al unei situaţii importante. Dacă aveţi o întâlnire sau dacă vreţi să legaţi o relaţie de dragoste vineri şi în week-end, un loc favorit sau o activitate care vă face plăcere este o bună alegere. Nu fiţi surprins dacă astrele vă oferă posibilităţi unice complet diferite.

Peşti

Aveţi tendinţa de a fi visător la începutul săptămânii. Rezervaţi-vă un timp în care să visaţi cu ochii deschişi, apoi reveniţi la realitate – la serviciu şi în relaţie – este necesar.

În jurul zilelor de marţi şi miercuri, relaţiile sunt favorizate, iar iniţiativele sunt favorizate. Vineri şi în week-end este timpul să vă echilibraţi viaţa şi să vă implicaţi cu totul în ceea ce faceţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS