14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinRod Stewart se căsătoreşte din nou

Rod Stewart se căsătoreşte din nou

Penny Lancaster, logodnica lui Rod Stewart, intenţionează să rămână însărcinată imediat după nuntă, eveniment care va avea loc luna aceasta. Stewart şi Lancaster îşi vor uni destinele pe 16 iunie 2007 în Portofino, Italia. Cântăreţul are împreună cu iubita sa un băieţel, Alastair Wallace, născut în noiembrie 2005, dar îşi mai doresc un copil. „Ne dorim cu disperare încă un copil şi, dacă va fi fetiţă, cu atât mai bine. În fond, şi un băieţel ne-ar plăcea, doar că, din când în când, el va mai purta câte ceva roz“, a precizat Lancaster. Pe lângă Alastair, Rod Stewart mai are şase copii.
Cuplul refuză deocamdată să confirme locaţia unde se va desfăşura fericitul eveniment din viaţa lor. Cântăreţul a anunţat oficial în cadrul unei petreceri că 16 iunie este ziua cea mare, dar nu a oferit mai multe informaţii cu privire la locaţia ceremoniei. „Mă gândesc la ziua în care mă voi căsători cu Rod şi cred că va fi de poveste. În viziunea mea, căsătoria este realizarea acelui vis romantic pe care orice fată îl are în adolescenţă: mireasa este condusă la altar de tatăl ei, acolo este aşteptată de viitorul soţ înconjurat de familie şi de toţi prietenii. Cred cu tărie în ideea că, în viaţa fiecărei persoane, căsătoria ar trebui să fie unică. Se întâmplă o singură dată în viaţă şi trebuie să fie perfect. În ceea ce priveşte locul în care eu şi Rod vom spune «da», preferăm să nu-l facem public pentru că ne dorim un eveniment intim şi privat“, a declarat Lancaster, fotomodel şi fotograf în acelaşi timp.
Diferenţa mare de vârstă dintre cei doi pare să nu fie o problemă şi să întărească ideea că dragostea nu are vârstă. Lancaster, de 36 de ani, nu ţine cont de trecutul amoros al iubitului ei, chiar dacă în cei 26 de ani care stau între ei acesta a avut mai multe iubite. „Suntem împreună de opt ani şi nu mai există nici un secret între noi. Ne-am decis că acum este momentul să facem pasul cel mare pe care amândoi ni-l dorim să fie pe viaţă. Am aşteptat ceva timp, dar nu am fost niciodată mai siguri ca acum“, a declarat viitoarea soţie a lui Rod Stewart.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS