13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Aveţi un scop bine definit în minte, luni. Fiţi atent să nu-i deranjaţi pe ceilalţi pentru a vi-l atinge. În jurul zilelor de marţi şi miercuri, eşti mai mult o persoană cu idei decât una activă. Asociaţi-vă cu cineva care gândeşte ca dumneavoastră pentru a dubla puterea (şi distracţia, de asemenea). La sfârşitul săptămânii de lucru, subconştientul  dumneavoastră are un mesaj pentru dumneavoastră. Scrieţi-vă vise pe o foaie şi lăsaţi-vă cuprins de aceste viziuni. În week-end, puneţi lucrurile programate deoparte şi vedeţi ce vă seduce moment cu moment.

 Taur
Daca vă gândeaţi să ieşiţi în oraş luni, consolidaţi-vă acest plan pentru că stelele favorizează călătoriile. Marţi şi miercuri sunteţi încărcat de energie, poate pentru o provocare la serviciu sau personală. La sfârşitul săptămânii de lucru sunteţi gata pentru distracţie cu prietenii. Cei care vă cunosc şi care vă îndrăgesc, vă binedispun şi viceversa. În week-end sunteţi nerăbdător, spontan şi gata să experimentaţi ceva nou.

 Gemeni
Dacă sunteţi confuz sau indecis, nu vă aşteptaţi la o sclipire a intuiţiei luni. În jurul zilelor de marţi şi miercuri, totuşi, dacă vă solicitaţi, sunteţi gata să zăriţi un punct de vedere.
Pentru a-l întări, luaţi în considerare cele mai neobişnuite opţiuni şi ascultaţi un sfat de la o sursă imparţială. Un e-mail, un text sau o altă formă de comunicare poate fi greşit interpretată la sfârşitul săptămânii; feriţi-vă de presupuneri. În week-end, starea dumneavoastră sufletească este în armonie.

 Rac
Să lucraţi acasă luni nu este o idee prea rea, pentru că pot apărea unele probleme în programul dumneavoastră obişnuit. În jurul zilelor de marţi şi miercuri, redirecţionaţi sentimentele negative. Nu vreţi să ajungeţi să vă certaţi cu şeful din cauza frustrărilor dumneavoastră. La sfârşitul săptămânii, stelele vă favorizează partea comunicativă şi legaţi conversaţii foarte bune cu cei din jur. În week-end, axaţi-vă pe ceea ce într-adevăr nu suportă amânare.

 Leu
Vreţi să faceţi o impresie bună luni? Este uşor – dispuneţi de o agerime de invidiat. În jurul zilelor de marţi şi miercuri, cineva vă poate critica. Încercaţi să-l ignoraţi sau să-i răspundeţi cu zâmbetul pe buze. La sfârşitul săptămânii de lucru, munca sau priorităţile personale vă cer atenţia. Cele mai multe dintre posibilităţi pe care le puteţi adopta nu vă satisfac. În week-end aproape nimic nu este distractiv aşa că de ce să nu încercaţi ceva complet diferit?

 Fecioară

Luni aveţi parte de puţină distracţie – un flirt mic, o cafea cu un prieten, orice e necesar pentru a începe săptămâna cu dreptul. În jurul zilelor de marţi şi miercuri aveţi tenacitatea de a vă implica într-o sarcină sau într-un proiect.
La sfârşitul săptămânii aveţi răbdare şi încercaţi să-i ascultaţi şi pe ceilalţi, chiar dacă nu sunteţi de acord cu ei. Vă puteţi schimba gândirea. Păziţi-vă portofelul în week-end.

 Balanţă
Vă simţiţi puţin pierdut luni – gândiţi-vă de ce sunteţi aşa. Marţi şi miercuri, stelele vă trimit energie nouă, favorizând o posibilă escapadă romantică. Aveţi un şarm aparte de a capta atenţia celor din jur. Totuşi, nu vă aşteptaţi la mari rezultate. Puteţi fi uşor dezamăgit la sfârşitul săptămânii de lucru, dar anumite planuri decurg destul de bine. În week-end, găsiţi căi de a coopera şi de a vă întrece. Distraţi-vă un pic – jucaţi un joc cu prietenii, unul câte unul, sau în grup.

 Scorpion
Aveţi parte de foarte multe oportunităţi luni, aşa că profitaţi de acest moment important! În jurul zilelor de marţi şi miercuri, familia şi/sau lucrurile de casă reprezintă o prioritate pentru dumneavoastră. O mică neînţelegere poate provoca probleme mai târziu. La sfârşitul săptămânii de lucru este timpul să lăsaţi lucrurile mondene şi să vă cufundaţi în imaginaţie. Gândiţi îndrăzneţ, gândiţi frumos – şi gândiţi romantic! În week-end, căutaţi să faceţi compromisuri decât să ajungeţi la conflicte.
 
 Săgetător
Ceea ce economisiţi la începutul săptămânii vă poate ajuta să vă cumpăraţi ceva important mai târziu. În jurul zilelor de marţi şi miercuri aveţi o calitate strălucitoare, care îi atrage pe ceilalţi; interesul dumneavoastră veritabil îi ţine în preajma dumneavoastră. La sfârşitul săptămânii de lucru, asiguraţi-vă că aveţi capul acolo unde trebuie. Sunteţi predispus să pierdeţi totul. O întâlnire cu prietenii poate implica un joc în week-end – vreţi să priviţi sau participaţi şi dumneavoastră?

 Capricorn
Treziţi-vă devreme luni şi profitaţi de toate posibilităţile pe care stelele vi le scot în cale. Marţi şi miercuri recalculaţi o schemă sau căutaţi o alternativă la o anumită situaţie. Inventivitatea de care aveţi nevoie nu vă ajunge până la sfârşitul săptămânii de lucru. Sunteţi în stare să aduceţi tot felul de lucruri noi. Echilibraţi munca sau proiectele şi relaxaţi-vă în week-end.
 
 Vărsător
Sunteţi foarte activ luni, aşa că puteţi să săriţi peste exerciţiile de înviorare sau peste cafeaua de dimineaţă. Marţi şi miercuri aveţi agenda plină de probleme importante, însă găsiţi o cale de a le rezolva pe toate. La sfârşitul săptămânii de lucru, stelele vă oferă nişte lucruri pline de energie, inspiraţie şi (bonus) vă dau o alură naturală şi o strălucire aparte. Ce vreţi acum? Îl obţineţi cu siguranţă. Week-end-ul este prielnic pentru o meditaţie – puteţi avea noi revelaţii.

 Peşti
De ce să vă extenuaţi luni când un coleg sau un prieten sunt bucuroşi să vă ajute? Trebuie doar să cereţi ajutorul. În jurul zilelor de marţi şi miercuri, combinaţi imaginaţia cu partea intelectuală pentru rezultate uimitoare. Anumite gânduri vă pot ajuta în a face un pas important în relaţie, carieră sau în viaţă, în general. Joi şi vineri vă bucuraţi de aprecierea celor din jur. Sunteţi într-o formă foarte bună acum. În week-end găsiţi soluţia la o problemă mai veche.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS