16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Aveţi un vis de atins şi, datorită încurajărilor celor din jur, planurile dumneavoastră cele mai îndrăzneţe încep să prindă contur. Aveţi garanţia că vă veţi vedea într-o zi visul împlinit şi cel mai mult apreciaţi susţinerea celor care vă sunt alături într-un astfel de moment. Dacă nimeni n-ar fi crezut în acest vis, probabil aţi fi renunţat la primul hop.

 Taur
Aţi muncit mult, uneori vi s-a părut că încercarea depăşeşte resursele dumneavoastră de energie, dar tot efortul depus a meritat, pentru că aţi ajuns la capătul acestei acţiuni. Acum culegeţi roadele meritate, dar, deşi totul s-a încheiat, nu puteţi uita ce mult a durat până aţi ajuns aici. Nu puteţi reduce la zero efortul de până acum. A fost greu, dar aţi reuşit!

 Gemeni
Trebuie să administraţi banii încât să faceţi faţă multor plăţi. Sunteţi tentat să daţi toţi banii într-o direcţie, fără să vă pese dacă mâine veţi avea suma necesară pentru achitarea altei facturi.

 Rac
Intervenţia unui rival vă ţine pe loc, pentru că nu aţi fost suficient de atent atunci când aţi acceptat implicarea sa în treburile dumneavoastră. Acum trebuie să plătiţi oalele sparte de acesta, descoperind cam târziu că nu a făcut nimic în avantajul dumneavoastră, aşa cum a promis. V-a indus în eroare, iar urmările faptelor lui necinstite vă blochează evoluţia unor planuri.

 Leu
Munca dumneavoastră este bine remunerată încât aţi putea afla veşti bune legate de o mărire de salariu. Intraţi în posesia unui onorariu bine meritat pentru eforturile depuse până acum sau încheiaţi un nou contract promiţător. Aveţi un sentiment crescut de valoare personală, pentru că vedeţi că şi alţii vă apreciază munca.

 Fecioară
Nu vă înţelegeţi cu o figură autoritară din activitatea dumneavoastră, de la părinţi până la director. Aveţi şi dumneavoastră o opinie pe care o susţineţi cu vehemenţă, pe când ceilalţi se opun, pentru că nu sunt de acord ca alţii mai tineri să-i contrazică. Nu vi-i faceţi duşmani cu orice preţ, ci ţineţi cont şi de poziţia lor, care, prin simplul fapt că vă sunt superiori, ar putea fi din start mai bună.

 Balanţă
Aveţi o suferinţă sufletească şi credeţi că, dacă o ţineţi ascunsă, nu va afecta pe nimeni. Cei dragi simt că se petrece ceva cu dumneavoastră şi vă vor înconjura cu atenţia şi protecţia lor.

 Scorpion
Contactul cu un superior sau cu reprezentanţii unor instituţii are efecte grave asupra psihicului dumneavoastră. Vă intimidează cu funcţia sau se comportă cu dumneavoastră aşa cum nu aţi merita, dar nu îi faceţi faţă aşa cum s-ar cuveni.

 Săgetător
O greşeală din neglijenţă poate avea efecte nedorite, aşa că nu vă lăsaţi păcălit de aparenţe. Există o fisură în spatele unei minciuni frumoase, dar care poate strica tot ce aţi construit, iar vina o purtaţi dumneavoastră pentru că nu v-aţi informat suficient şi că v-aţi lăsat atras de o cale incorectă pentru că părea mai uşoară.

 Capricorn
O persoană cu influenţă vă poate rezolva o problemă, dar poate fi şi o cale legală şi corectă, care necesită doar curajul dumneavoastră de a bate la uşa cui trebuie. Găsiţi astăzi persoana cea mai potrivită pentru a vă oferi soluţia-cheie şi pare să fie un om cu funcţie importantă.

 Vărsător
Nu ajungeţi azi la rezultatele dorite, în proiectele de la serviciu. Colaboratorii vă dezamăgesc, aţi aşteptat altceva de la ei, poate vi s-au făcut şi unele promisiuni care acum se dovedesc vorbe în vânt.

 Peşti
Cineva drag vă dezamăgeşte. Poate cel drag vă face o surpriză neplăcută sau un prieten vă jigneşte, dar, cum nu sunteţi genul de om care reacţionează agresiv la un astfel de afront, sunteţi tentat să vă retrageţi ca să vă lingeţi rănile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS