7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Vă găsiţi zona de relaxare la începutul săptămânii. Folosiţi-vă timpul liber pentru a vă consuma energia în exces şi pentru a medita puţin.
Nu lăsaţi ca un ghinion să vă afecteze. În jurul zilelor de joi şi vineri, sunteţi gata pentru orice. Serviciul merge de minune, iar când vine vorba de distracţie, gândiţi diferit, profund şi mai bine. Când vine week-end-ul, este timpul să aruncaţi o privire la motivaţiile dumneavoastră. Ceea ce faceţi este în concordanţă cu ceea ce se află în inima dumneavoastră?

 Taur
Nu neglijaţi legăturile foarte apropiate la începutul săptămânii. Daţi frâu liber emoţiilor dumneavoastră. Joi şi vineri, banii şi filozofia sunt favorizate de astre. Ar trebui să vă reexaminaţi cariera care este legată de idealurile dumneavoastră şi rolul financiar pe care îl joacă în relaţia dumneavoastră. Dacă aveţi timp, week-end-ul acesta este perfect pentru o excursie – şi nu trebuie să fie una extravagantă. Mergeţi la un picnic!

 Gemeni
Luni poate fi o zi distractivă, dar vă lăsaţi absorbit de tot mai multe probleme la începutul săptămânii. Faceţi nişte investigaţii.
Joi şi vineri, vreţi să vă exersaţi inteligenţa emoţională. Fiţi atent în legătură cu tonul interacţiunilor dumneavoastră.
În cazul în care ceva vă provoacă o confuzie în acest week-end, nu staţi buimăcit – întoarceţi-vă la investigaţia dumneavoastră.
Veţi aduce aspecte interesante la lumină.

 Rac
Luni este o zi activă. Energia dumneavoastră se focalizează pe problemele emoţionale. Dacă faptul că trebuie să faceţi o alegere pare dificil la începutul săptămânii, poate fi din cauză că este greu să fiţi imparţial. Nu vă presaţi. Joi şi vineri, găsiţi ceva de făcut în ritmul dumneavoastră; arătaţi bine făcând asta. (Dacă beneficiază şi altcineva de asta, arătaţi chiar mai bine.) Orice vă propuneţi să faceţi week-end-ul ăsta, fiţi clar în comunicare şi nu evitaţi micile probleme care pot apărea. Puteţi să îndreptaţi lucrurile către direcţii pozitive – luaţi iniţiativa!

 Leu
Luni este o zi perfectă pentru distracţie – prietenii şi ieşitul în oras par să se potrivească de minune. Joi şi vineri, lucruri mult mai serioase necesită atenţia dumneavoastră. Folosiţi-vă intelectul şi lăsaţi-vă instinctele să-şi spună cuvântul. Dacă sunteţi în căutarea dragostei, joi şi vineri sunt favorabile – sunteţi foarte atrăgător şi amuzant. Week-end-ul ăsta ascultaţi-vă un prieten sau întindeţi-i o mână de ajutor.

 Fecioară
Recreerea poate fi în programul dumneavoastră luni, dar energia la începutul săptămânii este decisă pe plan intelectual. Mintea dumneavoastră vrea să ştie tot, şi cu cât ştiţi mai mult, cu atât sunteţi mai informat şi instinctele dumneavoastră devin mai puternice. Pentru a vă bucura cât mai mult de viaţă joi şi vineri, trebuie să fiţi spontan.
Opriţi-vă instinctul de a organiza şi controla totul. În week-end, lucrurile se îndreaptă într-o direcţie foarte bună (chiar romantică!). Lăsaţi-vă imaginaţia liberă.

 Balanţă
Întoarceţi-vă la natură luni. O simplă plimbare în parc vă hrăneşte inima şi sufletul. Joi şi vineri sunt favorabile planului profesional, aşa că puteţi rezolva lucruri importante acum.
Sunteţi foarte atent cu cifrele şi chestiunile legate de bani. Apoi, joi şi vineri, totul ţine de cuvinte – şi comunicarea sub cele mai subtile, nespuse căi. Oamenii sunt gata să vă răspundă în special în departamentul dragostei. În week-end vă frământă trecutul.

 Scorpion
Dacă luni vă găseşte ameţit, aveţi puţină răbdare, lucrurile se vor schimba. Sunteţi dinamic şi, în general, fabulos până miercuri.
Nu vă lăsaţi fermecat joi şi vineri când trebuie într-adevăr să analizaţi ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. Week-end-ul vă găseşte în echilibru şi armonie cu ceilalţi. Petreceţi timpul cu prietenii, familia sau cu cineva special.
 
 Săgetător
Energia zilei de luni este însorită şi strălucitoare, aşa că profitaţi de această zi. De luni seară, şi în următoarele câteva zile, starea dumneavoastră este schimbătoare. Poate sesizaţi o problemă şi încercaţi să o rezolvaţi sau poate sunteţi visător.
De joi şi vineri, puterea dumneavoastră de prezicere este super. Ignoraţi vremea de afară, sunt multe lucruri care vă încântă şi vă surprind în lumea dumneavoastră. Sunteţi radiant! În week-end, muzica, arta şi cultura sunt în programul dumneavoastră – vă simţiţi inspirat.

 Capricorn

Încercaţi să vă focalizaţi pe orice altceva în afară de muncă. Luni ieşiţi în oraş, contactaţi-vă prietenii, bucuraţi-vă de viaţă!
Marţi şi miercuri, stelele spun că veţi fi foarte organizat şi cu o mare putere de decizie. Joi şi vineri, un proiect merge pe o direcţie greşită, dar nu disperaţi. Regândiţi, reorganizaţi-vă şi cereţi sfatul unui prieten, al unui mentor sau cuiva cunoscut. În week-end, lucrurile revin la normal.
 
 Vărsător
Luni, faceţi ceva ce în mod normal nu aţi face. Aventuraţi-vă şi ieşiţi din zona dumneavoastră confortabilă – vă va crea un sentiment de eliberare. Marţi şi miercuri vă focalizaţi pe ce se întâmplă la serviciu – sau ce trebuie să se întâmple cu cariera dumneavoastră. Poate fi timpul să vă alegeţi calea de urmat.
Găsiţi un colectiv cu care să vă împărtăşiţi valorile în preajma zilelor de joi şi vineri. Un eveniment politic, arte, orice reuneşte oamenii. Când vine week-end-ul, faceţi-vă un plan – sau resemnaţi-vă prin a face ceva, chiar dacă este vorba de ceva mărunt!

 Peşti
Munca nu este acolo unde ar trebui să fie la începutul săptămânii – sunteţi visător, aveţi un ritm lent în gândire, vă axaţi mai mult pe procesul în sine decât pe scop. Acesta este un lucru bun pentru orice activitate creativă, pentru o relaţie… şi pentru a experimenta lumea în toate formele sale de glorie. De joi şi vineri sunteţi un bun negociator şi rezolvaţi probleme care vă scutesc de foarte mult efort. În week-end, fiţi moderat şi axaţi-vă mai mult pe odihnă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS