16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinFata lui tata în industria modei

Fata lui tata în industria modei

Lumea modei este foarte solicitantă pentru orice tânără care îşi doreşte o carieră în acest domeniu. Numai că orice fată care deja este cunoscută ca „fiica lui…“ reuşeşte mult mai uşor să-şi împlinească visul de a deveni fotomodel.

A intra în industria modei şi a avea şi succes în această lume nu este chiar cea mai uşoară sarcină pentru o tânără, nici măcar dacă aspiranta este înzestrată cu calităţi fizice deosebite. Cheia succesului în modă este alta: un nume de familie răsunător, care este deja sinonim pentru „glorie şi faimă“. Iar în lumea modei nu puţine au fost manechinele care, din întâmplare sau nu, sunt fiicele unor rockeri celebri. Vă prezentăm câteva dintre „fetele lui tata“ care au sau au avut succes în cariera de fotomodel.

Liv Tyler

Fiica solistului formaţiei „Aerosmith“ şi a manechinului Bebe Buell, Liv Tyler, era o prezenţă obişnuită pe podiumurile de prezentare cu mult înainte de a deveni cunoscută în întreaga lume pentru rolurile din „Armageddon“ sau „Stăpânul Inelelor“. În ceea ce-l priveşte pe tatăl său, în ciuda reputaţiei de rocker neîmblânzit pe care şi-a creat-o, se pare că Steven Tyler a fost tatăl ideal pentru un tânăr star în devenire.
„Când eram mai mică obişnuiam să fac petreceri în pijama cu tata“, îşi aduce aminte Liv Tyler.
„S-a întâmplat de multe ori să nu avem somn şi să stăm la poveşti noaptea, să facem schimb de informaţii şi ponturi de înfrumuseţare. Tata ştie totul despre cele mai bune creme şi măşti faciale“, a adăugat ea.
Vorbind despre fiica sa, Steven Tyler nu se abţine să nu declare cu mândrie: „Sunt extrem de mândru de ea şi mă bucur enorm că a reuşit în tot ceea ce
şi-a propus. Nici dacă mi-aş fi ales-o eu personal nu aş fi putut avea o fiică mai bună“.

Kimberly Stewart

Kimberly Stewart, fiica de 28 de ani a celebrului Rod Stewart, nu este nici ea o necunoscută în lumea mondenă de la Hollywood. Kimberly, care a bifat în portofoliul său prezentări de modă pentru companii precum „Tommy Hilfiger“ sau „House of Field“, este o prezenţă aproape permanentă a întâlnirilor mondene de pe ambele coaste ale Atlanticului. Se pare că frumoasa blondină nu are absolut nici o problemă cu faptul că tatăl ei, care are o reputaţie de om „atent cu finanţele“, a insistat ca ea să înveţe singură valoarea banilor, câştigându-i cu propriile sale puteri. Mai mult decât atât, faptul că şi-a tatuat pe şold cuvintele „Daddy’s Little Girl“ („Fetiţa lui tata“) este un semn că îi este recunoscătoare tatălui său pentru impulsul pe care i l-a dat. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă al lui Kimberly Stewart, ea a fost cuplată cu Jack, fiul lui Ozzy Osbourne, dar şi cu Scott Caan, fiul actorului James Caan.

Liz Jagger

Deşi destul de tânără, fiica lui Mick Jagger a reuşit să se impună în industria modei încă de când era o adolescentă, iar casele de modă mai că nu se bat pentru a o avea pe podiumurile lor de prezentare. Liz Jagger este unul dintre cele mai mari nume din această industrie şi a semnat
de-a lungul timpului nenumărate contracte cu firme importante din acest domeniu, printre cele mai „grase“ fiind contractul semnat cu „Lancome“. Şi ţinând seama de faptul că este plătită şi cu 20.000 de lire pentru o şedinţă foto, nu putem trece cu vederea faptul că zvelta brunetă câştigă cu mult mai mult decât majoritatea tinerelor de vârsta ei. În afară de cariera sa, Liz Jagger s-a făcut remarcată de presă şi prin viaţa amoroasă, ea având la un moment dat o relaţie cu actorul Michael Wincott, pe atunci în vârstă de 45 de ani, relaţie care a făcut să se ridice multe sprâncene, inclusiv cele ale celebrului său tată. La un moment dat a fost cuplată chiar cu Sean Lennon, fiul regretatului John Lennon, iar în prezent… este destul de nehotărâtă în această privinţă.

Riley Keough

Riley Keough este nimeni alta decât nepoata „Regelui rock’n’roll-ului“ şi este demnă de sângele care îi curge prin vine. Fiica Lisei Marie Presley şi-a făcut debutul în lumea modei acum câţiva ani, când a urcat pentru prima dată pe podium la Milano, sub blazonul casei de modă Dolce & Gabbana. Riley are doar 18 ani, dar deja a semnat contracte cu cele mai importante case de modă şi agenţii de manechine şi fără îndoială că se află „pe val“, fiind hotărâtă să devină un simbol în această industrie.
„Are planuri măreţe, ceea ce mie îmi dă dureri de cap“, glumeşte mama ei.
„Cu toate acestea, este cu picioarele pe pământ, mai mult decât m-aş fi aşteptat din partea ei. A vrut să câştige bani cu propriile sale forţe şi i-am respectat mereu această decizie, dar asta nu înseamnă că nu mai este fetiţa mea“, a adăugat Lisa Marie Presley.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII