13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

A fost prins primul crap de peste 40 de kilograme

Un pescar britanic pasionat a reuşit să facă o captură cu care se va lăuda toată viaţa. Site-ul thesun.co.uk informează că Graham Slaughter, de 42 de ani, din orăşelul Worksop, a mers să pescuiască pe un lac din Bordeaux, Franţa, şi a reuşit să prindă un peşte demn de un record mondial: un crap cu o greutate ce depăşeşte 40 de kilograme. Pescarul povesteşte că s-a luptat aproape 20 de minute să scoată din apă uriaşul peşte, care a oprit acul cântarului la exact 40.188 kg. „Este un sentiment extraordinar să ştii că eşti primul om din lume care a prins un crap de peste 40 kg“, s-a lăudat Slaughter. După ce s-a fotografiat împreună cu impresionanta pradă, Graham Slaughter a „udat“ evenimentul cu o baie în lac.

Arestat pentru că şi-a uitat CV-ul la locul jafului

Un hoţ care a furat bijuterii în valoare de câteva mii de dolari a fost arestat de poliţiştii din New York după ce şi-a uitat cheile şi CV-ul la locul faptei. După cum informează
site-ul Yahoo!News, poliţiştii, care anchetau o spargere ce a avut loc duminică seară la domiciliul unui politician local, au găsit aici o pereche de chei şi un CD pe care se afla chiar
CV-ul suspectului. Poliţiştii au sunat la numărul de telefon care se afla pe CV-ul respectiv şi au reuşit să dea de urma hoţului. Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie acuzat de furt.

Exerciţiile fizice întineresc 

Rezultatele unui studiu efectuat recent arată că exerciţiile fizice par să încetinească procesul de îmbătrânire, informează site-ul thesun.co.uk. Cercetătorii din Canada au studiat 25 de pensionari, a căror medie de vârstă era de 70 de ani, şi au constatat că efectuarea de exerciţii fizice ar reîntineri ale ţesuturile musculare al subiecţilor. Nu numai că au devenit cu 20 la sută mai puternice, dar moleculele ce puneau în mişcare muşchii participanţilor la experiment au devenit la fel de active precum cele ale persoanelor de 20 sau 30 ani. „Suntem pur şi simplu uimiţi de această descoperire“, au concluzionat oamenii de ştiinţă.

Justin Timberlake şi Jessica Biel, împreună la Manchester

Se pare că Justin Timberlake s-a vindecat după despărţirea de Cameron Diaz şi iubeşte din nou, norocoasa fiind actriţa Jessica Biel. Aceasta a fost invitată de starul pop să îl însoţească în turneul pe care îl efectuează în Marea Britanie, iar cei doi au petrecut deja un week-end împreună în Manchester, unde au asistat pe stadionul Old Trafford, la meciul de fotbal dintre Manchester United şi West Ham.
Nu este prima dată când cei doi sunt „bănuiţi“ că ar forma un cuplu. Jessica Biel şi Justin Timberlake au fost văzuţi împreună la Festivalul de Film Sundance în ianuarie, ea a fost invitată în culise la unul dintre concertele cântăreţului şi, de curând, la petrecerea organizată după ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, cei doi au fost nedespărţiţi.
S-a vehiculat, la un moment dat, ideea că Timberlake ar fi fost cuplat cu Scarlett Johansson, însă actriţa a susţinut mereu că ei sunt doar prieteni foarte buni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS