21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVara aceasta mizaţi pe tricouri

Vara aceasta mizaţi pe tricouri

Doamnele şi domnişoarele pot opta în această vară pentru tricouri, acestea fiind disponibile într-o gamă largă de culori, lungimi şi modele.

Pentru că există atât de multe opţiuni, orice femeie poate fi pusă în dificultate când vine vorba să găsească un tricou care să fie potrivit cu conformaţia sa. Fie că aveţi bustul generos, că sunteţi slăbuţe sau că aveţi o conformaţie gen „pară“, există cel puţin un model de tricou potrivit pentru dumneavoastră. În funcţie de conformaţie, iată ce ar trebui să căutaţi la un tricou.
   
Decolteul în V

Decolteul în V avantajează orice bust. Cu cât este mai adânc decolteul, cu atât efectul de subţiere va fi mai vizibil. Şi ce femeie nu-şi doreşte să pară mai slabă? Dacă vreţi să aratăţi extraordinar de sexy, combinaţi un tricou cu decolteu în V cât se poate de generos cu o pereche de blugi şi tocuri înalte, iar dacă vreţi să fiţi şic şi să aveţi o ţinută „serioasă“, alegeţi să purtaţi un tricou cu un decolteu în V “cuminte” pe sub o jachetă sau chiar un sacou. Iar acum, cu atâtea oferte venite din partea producătorilor de îmbrăcăminte, există astfel de tricouri pe care le puteţi adapta oricărei ocazii.
Pont: Un tricou cu un decolteu în V mai amplu poate avantaja femeile cu umerii înguşti sau pe cele cu silueta în formă de pară. Acest tip de decolteu poate alungi un gât subţire şi este ideal pentru „mascarea“ unui bust mai mare.

Decolteul „bărcuţă“

Deşi tricourile cu acest tip de decolteu nu sunt potrivite pentru toată lumea, ele reprezintă o alternativă elegantă la cele clasice. În zilele călduroase, tricourile cu decolteu „bărcuţă“ pot fi purtate împreună cu o pereche de pantaloni trei sferturi, fiind cea mai bună metodă pentru a masca braţele subţiri, sau dacă vremea se răceşte puţin, aceste tricouri pot fi purtate peste o bluză cu mânecă lungă. Vă garantăm că veţi avea un look special şi un aer cochet. Trebuie să reţineţi un aspect când vă cumpăraţi astfel de tricouri: mâneca trebuie să treacă de linia umărului.
Ponturi: Tricourile cu decolteu „bărcuţă“ sunt ideale pentru braţele tonifiate, căci mâneca atrage atenţia asupra muşchilor braţelor. Aveţi grijă: mâneca mai scurtă decât la tricourile obişnuite va face braţele de dimensiuni normale să pară mai groase decât în realitate.

Decolteul rotund

De zeci de ani, de când au fost inventate, tricourile cu decolteu rotund, pe lângă gât, au fost elementele nelipsite din garderoba unei femei. Însă, faptul că aceste obiecte vestimentare sunt piese „clasice“ nu înseamnă că se şi potrivesc oricărei siluete. Decolteul rotund nu este potrivit pentru un bust generos, pentru că acest tip de croială nu defineşte foarte bine sânii. Modelele cu acest tip de decolteu sunt cele mai frecvente şi în general sunt comercializate cu tot felul de inscripţii sau logo-uri. Femeile cu sânii foarte mari trebuie să evite acest tip de tricouri, pentru că desenul atrage foarte mult atenţia asupra bustului.
Pont: Decolteul rotund poate crea impresia de alungire a unui gât scurt dacă linia lui este puţin sub claviculă, în timp ce tricourile cu decolteu „mai înalt“ vor crea efectul invers. Evitaţi să purtaţi astfel de tricouri dacă aveţi bărbie dublă.

Fără mâneci

Tricourile fără mâneci şi alte genuri de topuri fără mâneci sunt ideale pentru primăvară-vară. Acestea pot fi purtate fie singure, punând foarte bine în evidenţă linia umerilor şi braţele, fie pe sub jachete sau pulovere. Le puteţi combina cu succes cu fuste sau blugi. Regula cea mai importantă când purtaţi un astfel de tricou este să aveţi grijă ca bretelele sutienului să nu se vadă, pentru că altfel riscaţi să păreţi neglijentă.
Pont: Femeile suple trebuie să poarte maiouri strâmte, pentru că modelele largi ascund talia şi dau impresia ca silueta nu este bine definită. Dacă abdomenul este o zonă cu probleme, evitaţi să purtaţi un model de maiou care acoperă cureaua sau nasturii pantalonilor.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU