12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Datorită prietenilor, puteţi să vă realizaţi un vis, să atingeţi un scop propus cu ceva timp în urmă. Singur, v-ar fi mai greu, dar pentru că ştiţi că şi alţii cred în visul dumneavoastră, aveţi mai mult curaj să mergeţi mai departe.

 Taur
Sunteţi la finalul unei acţiuni, dar v-aţi pierdut interesul şi sunteţi gata să renunţaţi. Sunteţi influenţat negativ de unele persoane, care nu fac decât să critice şi să scoată în evidenţă defectele şi riscurile şi, pentru că vă prinde într-un moment sensibil, când puteţi fi uşor impresionat de critici, sunteţi gata să abandonaţi.

 Gemeni
Aveţi de trecut tot felul de obstacole înainte de a cuceri inima celui care vă place, poate chiar de înlăturat un rival sau de reparat tot felul de neadevăruri despre dumneavoastră. Trebuie să luptaţi serios pentru a atrage atenţia celui drag, nu vă veţi atinge uşor scopul, dar, dacă iubiţi cu adevărat, veţi găsi suficientă forţă pentru a vă împlini visul.

 Rac
Lipsa banilor devine stresantă când începe o nouă serie de plăţi lunare. Nimic nu vă stresează mai mult decât să calculaţi fiecare ban, pentru a vedea dacă faceţi faţă datoriilor. Nu au de unde veni, deocamdată, deci tot ce puteţi face este să vă abţineţi să cheltuiţi pe lucrurile care nu sunt urgente şi să vă limitaţi la strictul necesar.

 Leu
Succesul în iubire este asigurat, profitaţi de o zi norocoasă pentru a cuceri inima celui care vă place sau pentru a repara eventualele probleme de cuplu. Ieşiţi în evidenţă, azi veţi fi descoperit de persoane noi, care vor gravita în jurul dumneavoastră cu mai mult interes. Nu întotdeauna atrageţi atenţia, aşa că bucuraţi-vă de succes şi de popularitate.

 Fecioară

Lucrul în echipă merge defectuos, pentru că nu aveţi alături colaboratori de încredere, care ar fi trebuit să vă susţină în eforturile dumneavoastră. Azi aveţi aproape persoane recalcitrante, încăpăţânate, care nu ştiu decât să se opună ideilor dumneavoastră.

 Balanţă
Se apropie un moment important. Aveţi forţa de a obţine o victorie de zile mari în cazul unei situaţii în care aţi fost defavorizat sau aţi avut ceva de pierdut. A sosit momentul să vă faceţi singur dreptate, ori prin tupeu, ori datorită legii, care de data aceasta este de partea dumneavoastră.

 Scorpion
Dacă nu descoperiţi la timp fisura din planurile dumneavoastră, veţi merge mai departe ducând mereu în spate o greşeală sau o minciună. Trebuie să luptaţi acum ca să aflaţi adevărul sau să demascaţi o persoană cu intenţii negative.

 Săgetător
Vă simţiţi intimidat de personalitatea puternică a unui superior, care se impune cu autoritate şi orgoliu, astfel încât nu găsiţi forţa de a-l contrazice. Aveţi şi dumneavoastră calităţi care merită scoase în evidenţă, dar de data aceasta vă simţiţi insignifiant, pentru că vă lipseşte îndrăzneala de a arăta de ce sunteţi în stare.

Capricorn
Faceţi un tandem perfect cu o persoană de sex opus care vă seamănă în multe privinţe. Poate are aceeaşi vârstă, aceleaşi preocupări, aceeaşi profesiune sau doar aceeaşi zodie, dar vi se pare că vă înţelegeţi perfect, fără să mai fie nevoie de explicaţii sau argumentări.

 Vărsător
Munciţi mult, dar pare o luptă cu morile de vânt pentru că la fiecare mic succes atins parcă apar alte piedici de la cei care nu sunt de acord cu dumneavoastră. Să nu vă mire că, atunci când unul munceşte, se ivesc o mulţime de cârcotaşi care au ceva de comentat împotriva metodelor folosite sau a rezultatelor atinse.

 Peşti
Faceţi cunoştinţă cu o persoană ce poate avea un rol central în multe acţiuni viitoare. De aici se poate naşte o prietenie de succes, o colaborare profesională specială sau poate chiar o idilă ce va duce, cândva, chiar la căsătorie. Va deveni important în existenţa dumneavoastră sau poate chiar vă va schimba radical viaţa în bine. Un mesaj de peste hotare vă aduce bucurie în suflet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS