10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIureş, într-un film de peste 200 de milioane de dolari

Iureş, într-un film de peste 200 de milioane de dolari

Premieră mondială, cinefilii din România merg „La capătul lumii“ împreună cu, Piraţii din Caraibe, – Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Keith Richards – chitaristul de la Rolling Stones şi remarcabilul actor român Marcel Iureş.
Ultima şi cea de-a treia parte a seriei „Piraţii din Caraibe“, care va rula, din 25 mai, la Hollywood Multiplex şi CinemaPRO, se anunţă şi cea mai spectaculoasă, după ce, anul trecut, „Cufărul omului mort“ a înregistrat încasări de peste un miliard de dolari, plasându-se pe locul trei în topul celor mai mari succese de box-office din istorie (după „Titanic“ şi „Stăpânul inelelor – Întoarcerea regelui“).
Cu un buget de peste 200 de milioane de dolari, „Piraţii din Caribe – La capătul lumii“ surprinde ultima confruntare dintre stăpânii mărilor. Coloana sonoră a filmului a fost realizată de naistul român Damian Drăghici în colaborare cu Hans Zimmer. Câştigător al unui Premiu Grammy, Drăghici a evoluat, de-a lungul timpului, alături de muzicieni celebri, precum Joe Cocker, James Brown şi Gypsi Kings.

Premieră mondială la  Disneyland

Cel de-al treilea film din seria „Piraţii din Caraibe –  La capătul lumii“ a avut premiera mondială la Los Angeles, pe 19 mai, cu un eveniment de gală la Disleyland, informează Yahoo!News.
Starurile filmului, printre care Johnny Depp şi Orlando Bloom,       şi-au făcut apariţia în parcul de distracţii Disney în faţa fanilor celei mai de succes serii de cinema din istorie.
Filmul „La capătul lumii“ prezintă cum epoca de aur a pirateriei şi-a aflat sfârşitul. Înspăimântatorul Vas Fantomă şi blestematul său căpitan Davy Jones au intrat în slujba Companiei Indiilor Orientale, iar fiorosul Olandez zburător străbate mările, masacrează piraţii şi le scufundă vasele. Will Turner, Elizabeth Swann şi căpitanul Barbossa au o singură şansă să-i reziste: ei trebuie să-i reunească pe cei nouă seniori ai piraţilor, inclusiv pe celebrul Sao Feng. Numai Jack Sparrow lipseşte la apel… După succesul uriaş pe care l-au avut primele două părţi, cea de-a treia aventură se anunţă cea mai spectaculoasă, ducându-i pe eroi pe lumea cealaltă, pentru a înfrunta forţele întunericului în speranţa de a-l salva pe căpitanul Jack Sparrow.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS