22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Supărările zilei sunt legate de iubire, pentru că persoana iubită vă răneşte cu vorbe nepotrivite sau gesturi necugetate. Cineva trebuie să dea explicaţii sau să-şi ceară scuze, dar orgoliile sunt mari şi nimeni nu încearcă o împăcare.

 Taur
Discutaţi cu partenerul despre probleme comune şi, din dialogul sincer care se naşte, puteţi ajunge împreună la concluzii foarte interesante.

 Gemeni
Plecaţi la drum şi ceea ce vă aşteaptă pe parcurs sau la destinaţie poate avea un efect excelent asupra psihicului dumneavoastră. Întâlniţi o persoană a cărei influenţă este majoră, considerând-o ori un noroc, ori omul care vă poate readuce încrederea cu privire la soluţionarea unor probleme. Veştile ce vin de departe sunt foarte bune.

 Rac
Faceţi planuri de viitor alături de familie, care necesită bani mulţi. Înainte de a decide ce să cumpăraţi, trebuie să discutaţi cu cei dragi dacă vă puteţi permite un lung şir de rate sau de datorii ori dacă este momentul unor astfel de investiţii.

 Leu
O persoană atât de dornică de nou ca dumneavoastră nu va tolera uşor o zi banală, într-un mediu monoton, precum cel de care aveţi parte astăzi. Aţi vrea ceva interesant în program, dar nu apare, de aceea trebuie să vă ţineţi în frâu energia debordantă.

 Fecioară
Latura sentimentală este favorizată, ca atare aţi putea trăi evenimente dintre cele mai norocoase în relaţia cu partenerul. Aţi putea întâlni o persoană faţă de care veţi simţi o atracţie incredibilă, cu şansa de a începe o poveste de dragoste.

 Balanţă
Ceea ce ar fi trebuit să fie un ajutor constructiv se pare că mai mult strică planurile de astăzi. Poate cel care s-a oferit să vă susţină sau să vă însoţească intervine exact invers decât aţi fi avut nevoie şi strică şi ceea ce aţi reuşit dumneavoastră.

 Scorpion
Viitorul se prezintă în lumini foarte bune şi sunteţi de-a dreptul entuziasmat pentru cele anunţate. Se apropie un eveniment fericit şi vă simţiţi excelent în aşteptarea acestor noutăţi.

 Săgetător
Viaţa de cuplu este principalul motor al evenimentelor bune de astăzi, pentru că tot ce faceţi, faceţi numai alături de cel drag sau de familie.

 Capricorn
Sunteţi la un nivel periculos în privinţa finanţelor, deci rezistaţi ispitei de a cheltui sau, mai rău, de a împrumuta de la alţii, pentru că va fi foarte greu să-i returnaţi.

 Vărsător
Distracţia este la cote maxime azi, vă întâlniţi cu persoane tinere sau vă petreceţi timpul liber cu propriii copii. Atmosfera este foarte veselă şi animată, se spun glume, sunteţi pus pe şotii, iar umorul facilitează comunicarea.

 Peşti
Banii sunt preocuparea numărul unu a zilei sau pregătiţi nişte cheltuieli masive zilele viitoare. Sunteţi mulţumit de rezervele de care dispuneţi şi mergeţi la cumpărături fără probleme, fiind atras de investiţii costisitoare sau de plăţi pe termen lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS