12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Scurte stiri

Confort maxim pentru iubitorii de teatru

Uneori, scaunele din sălile de teatru, cinematografe şi alte locuri unde putem asista la spectacole nu sunt atât de comode cum ne-am dori. Plecând tocmai de la această nemulţumire a spectatorilor, japonezii au găsit soluţia pentru a rezolva problema. În mai multe teatre, incomodele scaune au fost înlocuite cu nişte paturi mai mult decât plăcute. Singurul risc este ca spectatorii să adoarmă în timpul spectacolului. Primii care au trăit această experienţă au fost oamenii care au asistat la concertul violonistei ruse Anastasia Chebotareva, organizat la teatrul din Tokyo. Sala s-a transformat într-un imens dormitor, unde persoanele prezente au stat tolănite şi s-au bucurat de muzică.

Cel mai înalt leagăn din lume

Cel mai înalt leagăn din lume a fost amplasat pe acoperişul unei televiziuni din China. Potrivit site-ului ananova.com, leagănul a fost montat pe o platformă înaltă de 213 metri. Nu sunt foarte mulţi aceia care se încumetă să se dea în leagăn, dar persoanele dornice de senzaţii tari au găsit în acest mod de joacă o adevărată sursă de adrenalină. Scaunul leagănului care se balansează peste marginea platformei este din oţel şi oferă o privelişte unică, putând fi admirată panorama oraşului. Leagănul a fost botezat „Jocul curajoşilor“, iar platforma pe care a fost montat este a doua ca înălţime din lume.

25,5 milioane de dolari pentru o acuarelă de Cézanne

O acuarelă realizată de Paul Cézanne a fost vândută la licitaţie marţi seară, la New York, pentru suma de 25,5 milioane de dolari, ceea ce reprezintă un record pentru o operă pe hârtie realizată de artistul francez, au anunţat reprezentanţii Casei de licitaţii Sotheby's. După cum informează site-ul 7sur7.be, acuarela intitulată „Natură moartă cu pepene verde“ era estimată la un preţ cuprins între 14 şi 18 milioane de dolari, însă suma obţinută a depăşit cu mult aşteptările specialiştilor. Identitatea persoanei care a cumpărat acuarela nu a fost făcută publică.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis se căsătoresc

Johnny Depp şi Vanessa Paradis, care formează unul dintre cele mai stabile cupluri din show-bizz, s-au hotărât să îşi unească destinele în faţa ofiţerului de stare civilă. După cum informează site-ul tgcom.it, cei doi au decis să îşi pună pirostriile după ce micuţa Lily Rose a fost spitalizată nouă zile, din cauza unei infecţii alimentare. „John şi Vanessa sunt foarte uniţi, iar maladia copilului nu a făcut decât să întărească acest lucru. Până acum au tot vorbit despre căsătorie, dar evenimentele din ultima vreme i-au făcut să conştientizeze asta“, au povestit apropiaţii celor doi. Depp şi Paradis formează un cuplu de opt ani şi au împreună doi copii: Lily Rose şi Jack. Fericitul eveniment va avea loc vara aceasta, în Franţa, în prezenţa copiilor, a rudelor şi a prietenilor foarte apropiaţi, la o capelă antică.

Britney Spears, pe urmele lui Marilyn Monroe

Cântăreaţa americană Britney Spears vrea să dea un nou suflu carierei sale şi să interpreteze o piesă a nemuritoarei vedete hollywoodiene Marilyn Monroe, potrivit tabloidului britanic Daily Star, citat de site-ul Yahoo!News. Britney va interpreta melodia „Down Boy“ a lui Marilyn şi va apărea în videoclipul ce va însoţi piesa purtând, cum era de aşteptat, o perucă blondă şi o rochie albă. Lance Bass, fost membru al formaţiei 'NSync, a cumpărat drepturile pentru piesa respectivă şi a ales ca aceasta să fie interpretată de Britney Spears. Artista americană a declarat cu mai mult timp în urmă că este o mare fană a lui Marilyn, care a murit în 1962, la vârsta de 36 de ani, ca urmare a unei supradoze de barbiturice.

Lenjerie intimă semnată Gisele Bundchen

Gisele Bundchen va lansa propria linie de lenjerie intimă în colaborare cu firma H&M. Potrivit site-ului 7sur7.be, topmodelul brazilian, care nu a dorit să continue colaborarea cu compania Victoria's Secret, se află în negocieri cu reprezentanţii mărcii H&M pentru lansarea colecţiei de lenjerie intimă ce-i va purta numele. Fosta iubită a actorului Leonardo di Caprio, în vârstă de 26 de ani, era considerată „manechinul-fanion“ al firmei Victoria’s Secret. De curând, Gisele Bundchen a ales să încheie colaborarea cu firma care a ajutat-o să se lanseze în lumea modei, pe motiv că nu i-a fost acceptată mărirea de salariu pe care o ceruse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS