17 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinNewd, bijuterii-tatuaj

Newd, bijuterii-tatuaj

O dată cu venirea sezonului cald, multe reprezentante ale sexului frumos îşi expun cât mai mult din trup. În ajutorul lor vin şi designerii italieni, care au lansat o nouă tendinţă în materie de bijuterii pentru corp.

Indiferent că este vorba de o plimbare pe plajă sau de o petrecere, acum, doamnele au la dispoziţie un nou tip de bijuterii care fac ravagii în Peninsula Italică. Este vorba de noile modele Newd, un fel de bijuterie-tatuaj, antipiercing prin excelenţă, recomandabile pentru acele reprezentante ale sexului frumos care vor să fie în pas cu moda, dar în acelaşi timp refuză să îşi „mutileze“ corpul cu vreun piercing sau tatuaj. Noile bijuterii au versatilitatea unui tatuaj şi sunt preferate de toate femeile care doresc să îşi împodobească pielea cu ceva exclusivist, preţios şi neapărat feminin. Newd poate fi aplicat în orice loc de pe trup, direct pe piele, unde se lipeşte perfect graţie unei pelicule speciale ce nu produce alergii. Modelele sunt diverse, de la fluture la stea, şi sunt disponibile în varianta de aur alb sau galben, argint, cu diamante sau simple.

Asiaticele, cucerite de moda europeană

Noua colecţie de bijuterii s-a dovedit un succes pentru compania producătoare, care, în mai puţin de un an, a reuşit să vândă peste 40.000 de piese, toate cu aceeaşi caracteristică: se lipesc pe corp ca un tatuaj şi par a fi un piercing, cu toate că nu necesită să fie introduse în piele pentru a rezista. Bijuteriile nu sunt definitive şi pot fi înlăturate fără a lăsa semne pe trup. Ele sunt considerate un fel de variantă nedureroasă a tatuajelor şi piercingului, însă, spre deosebire de acestea, împodobesc pielea fără riscul unor infecţii. Noua modă este acum pe cale să cucerească şi piaţa asiatică, graţie unui acord încheiat cu compania Sunsmile din Tokyo, una dintre cele mai importante firme de distribuţie din sectorul modei şi bijuteriilor. Această companie va propune bijuteriile-tatuaj „made in Florenţa“ şi în elegantele centre comerciale Isotan existente în principalele oraşe japoneze. Preţurile variază între 29 şi 30.000 de euro, pentru modelele în ediţie limitată, realizate din aur masiv cu diamante albe şi negre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS