15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie problemelor ce ţin de familie. S-ar putea ca planurile de îmbunătăţire a situaţiei financiare să nu fie realiste. Dacă insistaţi să le puneţi în practică, există riscul să suferiţi un eşec.

 Taur
Dacă doriţi să faceţi schimbări în casă, acum este momentul. Este o zi bună pentru reamenajări, pentru mutat sau schimbat mobila etc. Vă puteţi baza pe ajutorul prietenilor şi al familiei. Vă sfătuim să nu vă certaţi cu partenerul.

 Gemeni
Dacă nu sunteţi mulţumit în dragoste, puteţi găsi plăcere şi în alte planuri ale vieţii, de exemplu, în cel financiar, unde lucrurile stau mult mai bine. Ba, mai mult, o terapie prin cumpărături vă poate ajuta să vă detaşaţi repede de eventualele griji şi supărări.

 Rac
Sunteţi înclinat spre impulsivitate. Colaborările se înmulţesc şi se pot transforma în contracte solide şi avantajoase, cu condiţia să vă dominaţi tendinţa de a forţa nota în relaţiile cu ceilalţi.

 Leu

Dimineaţa, un fost coleg, cu care vă întâlniţi întâmplător, vă propune un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu vă gândiţi doar la câştiguri, ci şi la obligaţii. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă şi nu luaţi decizii în grabă!

 Fecioară
Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere şi riscaţi să încheiaţi tranzacţii dezavantajoase.

 Balanţă
Vă apucaţi de mai multe sarcini pe care nu le veţi putea termina. Veţi fi totuşi radios şi veţi crea o ambianţă plăcută. Aveţui noroc în materie de bani. Fiţi calculat, totuşi.

 Scorpion
Aţi putea termina o sarcină care v-a cerut multe eforturi. Veţi fi satisfăcut de dumneavoastră! Cei care vă înconjoară vă vor admira capacităţile. Veţi fi plin de căldură şi demonstrativ.

 Săgetător
O problemă a cărei rezolvare o tot amânaţi devine urgentă, ceea ce vă sporeşte starea de nervozitate. Seara vă veţi relaxa în mijlocul familiei. Evitaţi să vă certaţi cu membrii mai în vârstă ai familiei, ştiţi doar că e inutil şi că nu faceţi decât să vă simţiţi şi mai rău după aceea.

Capricorn
Puţin egoism nu v-ar strica astăzi. Deşi toată lumea vă ştie drept o persoană deosebit de generoasă şi altruistă, schimbaţi-vă puţin atitudinea, căci în jurul dumneavoastră sunt şi oameni care nu vor decât să profite de bunăvoinţa dumneavoastră. Nu daţi importanţă bârfelor care circulă pe la urechile dumneavoastră!

 Vărsător
Oricât de îngrijorat aţi fi pentru o prietenă aflată într-o situaţie neplăcută, trebuie să vă abţineţi de la a-i da soluţii inventate de dumneavoastră. Ea nu este obligată să le urmeze şi       s-ar putea simţi chiar jignită de unele din propunerile tale de rezolvare a problemei.

 Peşti

O rudă îndepărtată îşi anunţă vizita neaşteptată, ceea ce, în loc să vă bucure, vă indispune pentru că începeţi să vă gândiţi că prezenţa acesteia la dumneavoastră în casă vă va reţine din treburile zilnice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII