16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Aveţi o zi de odihnă la dispoziţie, în care vă bucuraţi de vremea frumoasă de afară, de prezenţa copiilor. Intraţi puţin în mintea lor şi jucaţi-vă cu ei pentru că veselia de pe chipul lor vă prieşte. Puteţi avea succes în afaceri, la cumpărături sau participaţi la un eveniment fericit, ce vă inspiră o stare de calm şi de bine.

 Taur
Bucuraţi-vă de o zi perfectă. Dacă participaţi la o confruntare de forţe, puteţi fi printre învingători, pentru că sunteţi cel mai bun şi pentru că degajaţi energie pozitivă şi curaj. Se vede că aveţi încredere în forţele proprii şi vă prezentaţi în cea mai bună lumină, reuşind să vă remarcaţi. Trebuie să vă sprijiniţi familia şi prietenii în demersurile pe care le întreprind.

 Gemeni
Atmosfera este cam tensionată pe unde mergeţi, dar aveţi un talent aparte de a calma spiritele cu tonul dumneavoastră amabil şi  au atitudinea destinsă. Trebuie să vă faceţi ascultat de ceilalţi fără ca aceştia să vă critice. Inclusiv în cuplu sunt probleme, dar, dacă dragostea e puternică, veţi transforma o ceartă într-un motiv de distracţie.

 Rac
Ar fi bine să vă gândiţi de două ori înaintea oricărei decizii astăzi. Daţi dovadă de prudenţă şi maturitate, nu vă avântaţi în alegeri rapide, pentru că există riscul să greşiţi. Cereţi a doua părere de la o persoană în vârstă, care are experienţa pentru a vă oferi o idee practică.

 Leu
Emoţiile cresc înaintea unor evenimente şi, când priviţi spre ceea ce vă aşteaptă, nu puteţi decât să vă chinuiţi. Poate fi o perspectivă promiţătoare, dar în inima dumneavoastră s-a cuibărit teama că nu vă veţi descurca, de aceea aveţi nevoie de susţinere din partea cuiva drag, care înţelege foarte bine prin ce treceţi.

 Fecioară
Se rezolvă cu bine o problemă şi atmosfera redevine primitoare în casă. Toţi membrii familiei au participat la redresarea acestei situaţii şi acum vă simţiţi din nou bine. Grijile dispar şi vă puteţi bucura de week-end. Faptul că
s-a încheiat o etapă dificilă vă ajută să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de atmosfera caldă de acasă. Minivacanţa vă prieşte.

 Balanţă
Nu vă înţelegeţi bine cu o persoană care nu vrea decât să se impună cu orice preţ, de aceea ridică tonul şi devine agresivă ori de câte ori aveţi şi dumneavoastră ceva de zis. Diplomaţia vă va ajuta să-i demonstraţi că violenţa verbală nu este cea mai bună soluţie de a se face ascultat, dar veţi reuşi să aplanaţi conflictul prin ignorare.

 Scorpion
O zi veselă, lipsită de griji, în care relaţionaţi uşor în societate. Ieşiţi la plimbare, în oraş, faceţi vizite pe la prieteni, aveţi mereu ceva de discutat cu lumea. Sunteţi primit cu braţele deschise şi de familie, şi de prieteni sau participaţi la un eveniment colectiv fericit: o nuntă, o petrecere, o ceremonie.

 Săgetător
Mintea v-a rămas la unele treburi de la serviciu, astfel încât consumaţi timp preţios şi în week-end pentru a găsi soluţii la sarcinile nerezolvate. Sunteţi preocupat de studiu, de acumulare de informaţii, de muncă intelectuală, ca atare aţi putea repurta victorii legate de bagajul de cunoştinţe pe care tot încercaţi să-l lărgiţi.

Capricorn
Călătoriile de plăcere sunt la ordinea zilei, faceţi diverse drumuri dus-întors spre destinaţii amuzante, pe placul dumneavoastră. Aveţi parte de o companie veselă, simpatică, tinerească şi vă simţiţi excelent alături de amici şi de copii, care vă pot face călătoria animată. Sunteţi o companie extrem de plăcută.

 Vărsător
Dacă şi azi mai treceţi pe la serviciu, vă veţi bucura de o comunicare foarte bună cu un coleg, care are un sfat bine documentat pentru dumneavoastră. Orice vi s-ar cere sau propune, veţi răspunde afirmativ, pentru că sunteţi dornic de comunicare, de acţiune, de muncă.

 Peşti
Aveţi o ambiţie nouă şi nu vă lăsaţi până nu vă atingeţi ţelul. Aveţi concurenţi puternici, trebuie să vă luptaţi cu ei pentru a le arăta că sunteţi mai bun. Competiţia vă stimulează şi descoperiţi în dumneavoastră o forţă nouă, pe care nici nu bănuiaţi, gata de orice pentru a vă remarca şi a ajunge la ce aţi visat. Aveţi mai multă încredere în dumneavoastră pentru a depăşi orice obstacol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII