15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Aveţi un chef fantastic de a vă apuca de treabă, pentru că azi soseşte o veste bună, ce vă stimulează la maximum dorinţa de implicare.

 Taur
Ziua vă este dată peste cap din diverse motive, pentru că nu iese nimic aşa cum doreaţi. Norocul e că sunteţi ambiţios şi nu vă veţi lăsa păgubaş la primele piedici.

 Gemeni
Norocul vine de la prieteni. Găsiţi sfatul cel mai potrivit, ideea cea mai bună pentru a depăşi un impas, câştigând recunoştinţa prietenului.

 Rac
E multă lume în jurul dumneavoastră şi fiecare vrea ceva, dar de pe alt nivel şi cu alt ton. Trebuie să vă adaptaţi modul de comunicare în funcţie de rolul fiecărei persoane.

 Leu
Energia dumneavoastră este benefică în mediul în care vă aflaţi pentru că reuşiţi, cu entuziasmul şi buna dispoziţie caracteristice, să-i faceţi şi pe ceilalţi activi.

 Fecioară
Lucraţi într-un colectiv numeros şi, deşi atmosfera pare constructivă, nu veţi scăpa de conflicte şi de contradicţii.

 Balanţă
Pentru a da alt curs unor evenimente, este nevoie de o decizie fermă din partea dumneavoastră, astfel încât să alegeţi calea de mers de acum încolo.

Scorpion
Nu vă puteţi înţelege cu cei în vârstă. Va fi foarte greu să găsiţi un limbaj comun între cei tineri şi cei vârstnici.

 Săgetător
Programaţi o călătorie sau o schimbare în perioada următoare, dar trebuie să respectaţi ritmul impus de detalii intermediare.

Capricorn
Sunteţi atât de ocupat încât nu aveţi timp de alte planuri în afară de serviciu. Trebuie să aşteptaţi, dar nu vă place această atitudine pasivă.
 Vărsător
Viitorul arată excelent: ori se anunţă o nuntă în familie, ori naşterea unui copil, ori decideţi o călătorie cu cei dragi. Veştile care sosesc azi au impact fericit asupra întregii familii.

 Peşti
Deşi îl aveţi alături pe cel drag, parcă nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. La prima vedere, lăsaţi impresia unui tandem armonios, dar, dacă rămâneţi singur cu partenerul, descoperiţi că nu e ceea ce doreaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS