10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
La începutul săptămânii, aveţi mai mult timp să vă calmaţi, să vă puneţi ordine în gânduri şi în acţiuni; asta se întâmplă miercuri şi joi. Tactul dumneavoastră este remarcabil acum, aşa că dacă aţi aşteptat să spuneţi ceva dificil cuiva, acum este momentul. Apoi, de miercuri până sâmbătă, sunteţi mai mult decât plin de tact – prioritare acum sunt complimentele, flirtul şi toate felurile de comunicare dulce. Cupidon este de partea dumneavoastră! În ce priveşte restul week-end-ului, fiţi totuşi atent la exagerări; emoţiile vă domină raţiunea.

Taur
Începutul săptămânii poate fi stresant. Plănuiţi-vă timpul cu grijă şi nu lăsaţi munca să vă îngroape. În jurul zilelor de miercuri şi joi puteţi să vă găsiţi calea în materie de serviciu şi dragoste. Puteţi obţine acum lucrurile pentru care aţi luptat atâta timp.
De joi până sâmbătă vreţi să faceţi o schimbare, dar asta vă va face să vă simţiţi pierdut şi vă va costa timp. În restul week-end-ului, opriţi-vă şi socializaţi. Cei singuri vor fi norocoşi în viaţă şi dragoste.

Gemeni
Sunteţi un adevărat adept al internetului la începutul săptămânii, fie că este vorba de serviciu ori pur şi simplu pentru a socializa – sau poate fi o combinare a amândurora. În jurul zilelor de miercuri şi joi, comunicarea este cheia. Ieşiţi şi purtaţi discuţii reale în locul celor virtuale.
De miercuri până sâmbătă sunteţi foarte norocos în materie de dragoste.
Stelele vă trimit multă energie în acest sens. În ceea ce priveşte restul week-end-ului, economia nu este punctul dumneavoastră forte, dar ar fi bine să încercaţi să nu exageraţi cu cheltuielile.

Rac
Dacă aveţi rezervări despre cineva sau ceva la începutul săptămânii, fiţi atent – faceţi mai multe cercetări înainte de a le spune. În jurul zilelor de miercuri şi joi, aveţi idei mari şi puterea de a face oamenii să creadă în ele – ceea ce vă poate ajuta foarte mult. De joi până sâmbătă, nu vă supăraţi dacă vă simţiţi neînţeles; mai bine împărtăşiţi-vă perspectivele încă o dată, cu mai multe detalii. Stelele sunt de partea dumneavoastră sâmbătă noaptea şi duminică. Ce veţi face cu această extraordinară energie?

Leu
Aveţi un apetit foarte mare pentru a învăţa lucruri noi la începutul săptămânii. Dar aveţi grijă să nu fiţi luat drept un atotştiutor în jurul zilelor de miercuri şi joi; da, evident sunteţi în faţa tuturor, dar să-i faceţi să simtă asta nu vă va ajuta. Fiţi un bun profesor şi veţi fi îndrăgit. De joi până sâmbătă, petrecerile, prietenii şi întâlnirile, toate au numele dumneavoastră pe ele; sunteţi sufletul petrecerilor şi faceţi pe toată lumea să se simtă bine. Apoi, pentru restul week-end-ului, ar fi bine să vă relaxaţi.

Fecioară
O convingere puternică vă face să fiţi un luptător la începutul săptămânii, dar este doar o mişcare subtilă de a-i atrage pe ceilalţi de partea dumneavoastră. Călătoriile sunt favorizate miercuri şi joi, aşa că plănuiţi-vă următoarea călătorie şi duceţi-vă într-o locaţie pe care încercaţi de mult timp să o vizitaţi. Chiar şi un restaurant vă poate oferi o minivacanţă şi vă poate lărgi orizonturile. De joi până sâmbătă aveţi totul sub control, dar asiguraţi-vă că explicaţiile dumneavoastră sunt credibile. Ieşiţi în oraş şi faceţi-vă prieteni; să fiţi în preajma altora vă alimentează cu energie proaspătă.

Balanţă
Relaţiile de dragoste sunt favorizate la începutul acestei săptămâni. Până miercuri, aveţi oportunitatea să consolidaţi încrederea şi să vă redefiniţi modul în care comunicaţi cu cei din jur. De joi până sâmbătă, rutina vă plictiseşte. Căutaţi o experienţă nouă şi puneţi-vă mintea la încercare. Pentru rezultate bune, în restul week-end-ului nu vă aşteptaţi la lucruri măreţe, luaţi lucrurile aşa cum sunt şi bucuraţi-vă de viaţă!

Scorpion
Începeţi săptămâna într-un mod sănătos – faceţi-vă o favoare, duceţi-vă la fitness, trăiţi într-un mod neexperimentat. Totul este interconectat, iar găsirea locului dumneavoastră vă face să vă simţiţi bine şi să rezistaţi provocărilor cu care vă puteţi confrunta miercuri sau joi. Priviţi lucrurile dintr-un alt unghi şi vedeţi noi oportunităţi pentru a face compromisuri, pentru a vă implica în anumite acţiuni. De joi până sâmbătă, luaţi în considerare doar variantele cu risc minim; apăraţi-vă interesele personale şi materiale. În restul week-end-ului, limpeziţi-vă mintea şi veţi găsi răspunsul la ceva ce vă frământă de mult timp.
 
Săgetător
Trimiteţi o notă de dragoste sau nişte invitaţii la începutul săptămânii; dragostea este în aer! Dar fiţi cu picioarele pe pământ în preajma zilelor de miercuri şi joi, când responsabilităţile necesită atenţia dumneavoastră. Documentaţi-vă cât mai mult şi veţi prospera. De joi până sâmbătă, gândurile dumneavoastră sunt luminate – veţi face o schimbare? Luaţi o pauză de la munca dumneavoastră zilnică pentru a o face. În ce priveşte restul week-end-ului, lăsaţi-vă planurile libere – sunteţi capabil să vă schimbaţi radical gândirea.

Capricorn
Nimic nu este permanent – acesta este un adevăr cu care vă puteţi confrunta la începutul săptămânii. Adoptaţi o nouă atitudine, conformă cu noile circumstanţe. În jurul zilelor de miercuri şi joi, vă simţiţi mult mai confortabil. Staţi foarte bine pe plan profesional, dar faceţi-vă timp şi pentru prieteni (şi pentru dragoste!) – relaţiile evoluează foarte bine acum! De joi până sâmbătă comunicaţi foarte mult, iar cei din jur pur şi simplu vă îndrăgesc. Evitaţi orice amânare în restul week-end-ului. Lucrurile făcute la timp aduc rezultate mai bune.
 
Vărsător
Cu cât aveţi mai multă libertate, cu atât sunteţi mai fericit. Schimbaţi-vă rutina, găsiţi ceva (sau pe cineva) care să vă fascineze; până miercuri, dacă sunteţi plictisit, înseamnă că nu încercaţi. De joi până sâmbătă, stelele vă trimit energie pozitivă – în special în domeniul romantic. Relaţiile se leagă foarte uşor acum. În ce priveşte restul week-end-ului, este timpul să vă calmaţi şi să vă odihniţi, altfel riscaţi să vă istoviţi.

Peşti
Săptămâna începe cu un mister, un simplu „unde mi-am pus cheile?“ sau o varietate metafizică. Mai degrabă, puţin din amândouă. În jurul zilelor de miercuri şi joi, misterul dragostei este în prim plan. Sunteţi bun să-l dezvăluiţi sau doar vă delectaţi cu el şi arătaţi fantastic făcând asta. Implicaţi-vă în nişte activităţi creative de joi până sâmbătă; imaginaţia dumneavoastră este înfloritoare. În restul week-end-ului puteţi găsi inspiraţie în locuri neaşteptate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS