28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinSheryl Crow, ghinionistă în dragoste

Sheryl Crow, ghinionistă în dragoste

Sheryl Crow a fost desemnată de curând de revista americană In Touch cea mai ghinionistă femeie în dragoste, clasament în care apar numai femei celebre. Interpreta melodiei „All I Wanna Do“ a devansat-o şi pe Jennifer Aniston, fosta soţie a lui Brad Pitt, cea care fusese până nu demult posesoarea acestui nedorit titlu.

 „Nu vreau să-mi petrec restul vieţii singură. Ca orice om, am şi eu nevoie de afecţiune şi de dragoste. Nu mă tem decât de singurătate“, a declarat cântăreaţa  de 45 de ani.
Sheryl Crow s-a născut şi a crescut într-o familie în care muzica era la mare preţ. Tatăl ei, avocat de profesie, cânta într-o formaţie, la trompetă. Acasă aveau trei piane, la care Sheryl exersa aproape în fiecare zi. De-a lungul carierei sale, Sheryl Crow a câştigat zece premii Grammy, trei premii American Music Awards şi multe altele. Pe plan sentimental, vedeta a trăit mai multe decepţii, majoritatea relaţiilor terminându-se relativ repede. Printre partenerii cântăreţei s-a numărat şi Lance Armstrong, pe care l-a cunoscut în octombrie 2003 la un concurs de ciclism. La scurt timp, cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt şi au început o relaţie amoroasă care s-a concretizat printr-o logodnă în septembrie 2005. Din motive ştiute doar de ei, logodna acestora nu a durat decât un an, motiv pentru care cuplul a anunţat într-un comunicat că se desparte, pe 3 februarie 2006.
„După îndelungi discuţii şi compromisuri, am convenit de comun acord să ne despărţim. Ne-am iubit foarte mult, dar este mai bine să punem punct relaţiei noastre, rămânând în continuare buni prieteni“, au precizat cei doi.
Înainte de relaţia cu Armstrong, Sheryl Crow s-a iubit şi cu chitaristul Eric Clapton, actorul Owen Wilson şi cu fostul soţ al Pamelei Anderson, Kid Rock.

Alte ghinioniste

În clasamentul celor mai ghinioniste femei se regăseşte, pe locul al doilea, Jennifer Aniston, care a trăit decepţia vieţii sale atunci când a divorţat de Brad Pitt, iar de curând s-a despărţit şi de actorul Vince Vaughn. Locul trei îi aparţine cântăreţei Paula Abdul, urmată de Hillary Duff, pe patru.
Cameron Diaz este altă actriţă de la Hollywood care are probleme în dragoste. Acesta a încercat mai multe relaţii, cu Matt Dillon, Jared Leto şi Justin Timberlake, dar nici pentru ea Cupidon nu a fost prea inspirat. Tyra Banks şi Mariah Carey se numără şi ele printre acele „norocoase“ în dragoste. Mariah Carey a avut câteva relaţii eşuate cu Luis Miguel şi Yankee Derek, încercând chiar şi o căsătorie cu producătorul ei muzical, Tommy Mottola, terminată însă cu un divorţ. Tyra Banks a fost împreună cu baschetbalistul Chris Webber, cântăreţul John Singleton şi actorul Tyler Perry.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS