7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec


Aveti nevoie de suport la inceputul acestei saptamâni. Sunteti foarte precaut, de aceea intrebati inainte de a actiona. Pâna miercuri sau joi, sunteti inconjurat de multa energie si sunteti gata sa faceti o schimbare radicala (la serviciu? in dragoste? poate amândoua?). Curaj! Daca petreceti pâna târziu vineri si sâmbata, asigurati-va ca recuperati cu lucruri sanatoase. Duminica, folositi putin sarm pentru a va indeplini dorintele.


Taur


Daca va gânditi la ceva (sau la cineva?) nou, nu va pripiti la inceputul saptamânii. Verificati-va toate optiunile – unele noi s-ar putea sa apara miercuri sau joi. In mod spectaculos, o mare energie va inconjoara zilele astea si in materie de dragoste. Vineri sau sâmbata poate nu sunteti suficient de eficient, dar aveti o inteligenta emotionala incredibila. Ceilalti sunt uimiti de cât de bine ii cunoasteti. Duminica va petreceti timpul inconjurat de foarte multi oameni.


Gemeni


Va simtiti in forma si sunteti foarte creativ, la inceputul saptamânii. Pregatiti-va singur prânzul si distrati-va in felul dumneavoastra. Miercuri sau joi, sunteti rapid in idei si aveti energia de a le impartasi celor din jur. Progresul abunda! Vineri sau sâmbata, fiti atent la o imixtiune – o neintelegere, va ciocniti cu cineva grabit, pierdeti ceva intr-o aglomeratie. Fiti clar si concis. Duminica, astrele tin cu dumneavoastra. Profitati la maximum!


Rac


Va temeti sa luati initiativa la inceputul saptamânii, dar astrele va ofera niste posibilitati care nu pot fi ratate. Intâmpinati noua energie si orientati-va spre un nou inceput. Miercuri sau joi, este timpul pentru un premiu – meritati o recompensa, nu? Planurile merg bine vineri si sâmbata si aveti abilitatea de a-i intelege pe ceilalti, indiferent unde va aflati. Duminica, o abordare activa, cinstita, orienteaza lucrurile in directia cea buna.


Leu


Aveti un al saselea simt la inceputul acestei saptamâni, in ceea ce priveste modul de a-i apropia pe oameni si de a rezolva situatiile. Sunteti cu siguranta in forma. Miercuri si joi sunt si mai bune, caldura dumneavoastra personala fiind pornita sa topeasca chiar si cea mai rece inima. Fiti atent la cheltuieli vineri si sâmbata; alimentati-va mintea in loc sa va deschideti portofelul. Duminica, universul favorizeaza planul sentimental.


Fecioara


Folositi-va abilitatile organizationale pentru a planui un eveniment social sau o intâlnire importanta la inceputul acestei saptamâni. S-ar putea sa intrati in câteva situatii incurcate miercuri sau joi, dar cineva va ajuta sa iesiti. Primiti sfaturi si suport. Vineri si sâmbata sunt zile foarte bune pentru a fi dumneavoastra insiva. Cu astrele de partea dumneavoastra, faceti fata cu brio lucrurilor pe care le aveti de facut si toata atentia este indreptata spre dumneavoastra.


Balanta


Sa va indepliniti aceleasi sarcini poate fi monoton la inceputul acestei saptamâni, dar supararea nu ajuta la nimic. Continuati asa, miercuri si joi o energie mai buna va inconjoara. Acum faceti progrese si va indepliniti sarcinile foarte bine, ceea ce-i face pe ceilalti sa se intrebe care este secretul dumneavoastra. Le veti spune? Vineri si sâmbata este timpul perfect pentru a socializa, dar nu prea aveti chef de nimic – reincarcati-va bateriile! De duminica, totul se intoarce in favoarea dumneavoastra – ce veti face pentru a profita de acest avantaj?


Scorpion


Vise, intuitie si alte lucruri care nu au legatura cu logica au o importanta deosebita la inceputul acestei saptamâni. Ascultati-va vocea interioara si lasati-va subconstientul sa prevada enigmele. In jurul zilei de miercuri sau joi, câteva certuri va capteaza atentia; tineti-le sub control calm, pentru a reduce factorul de stres. Starea dumneavoastra sufleteasca se imbunatateste daca va exteriorizati si acordati timp, bani ori atentie (sau toate trei) pentru o cauza buna, vineri sau sâmbata. Duminica fiti calm cu toata lumea, chiar si cu dumneavoastra.


Sagetator


Un nivel profund, semnificativ poate fi atins la inceputul acestei saptamâni, fie intr-o relatie sau in propria gândire. Principalele dumneavoastra calitati sunt foate bine evidentiate acum. Sansa de câstig va surâde miercuri sau joi, dar nu uitati: nu aveti cum sa câstigati daca nu jucati. Incercati-va norocul (poate in domeniul dragostei!). Fiti atent la dezechilibrul de puteri vineri sau sâmbata; cine crede ca poate face pe seful cu dumneavoastra poate avea probleme. Duminica sunteti foarte armonios in ceea ce spuneti. Vorbiti tare!


Capricorn


Conflict, opozitie sau anumiti factori restrictivi pot sa apara la inceputul acestei saptamâni si de reactia dumneavoastra depinde totul. Folositi-va puterea de autosugestie si dati dovada de rabdare si intelegere. Miercuri sau joi, ocupati-va timpul si implicati-va cu interes in tot ce faceti – poate sa va ajute sa iesiti dintr-o dilema. Vineri si sâmbata, reusiti tot ce va propuneti, si nu doar când vine vorba de serviciu. Duminica este momentul oportun pentru inceperea unui proiect nou.


Varsator


Chiar daca nu sunteti prea echilibrat la inceputul saptamânii, rupeti rutina cât puteti de mult. Iesirea la o plimbare are un efect terapeutic. Pâna miercuri sau joi, puteti sa indentificati o contradictie, sa faceti o descoperire sau gasiti o cale de a merge mai departe intr-o forma foarte buna. O pauza poate pica bine acum. Nu sunteti un mare pasionat al cartilor, dar va place sa cititi, vineri sau sâmbata; aflati foarte multe intr-un timp scurt. Duminica sunteti foarte curios si vreti sa aflati tot ce se intâmpla in jurul dumneavoastra.


Pesti


Puterea dragostei este de partea dumneavoastra la inceputul acestei saptamâni – fie ca este vorba de o relatie platonica, romantica, altruista sau chiar mai mult. Cum ii veti folosi fortele? Miercuri sau joi, concentrati-va si fiti atent la ce se intâmpla in jurul dumneavoastra. Puteti afla lucruri importante. Vineri sau sâmbata, aveti un spirit analitic foarte dezvoltat, care surprinde pe cineva din jurul dumneavoastra. Aratati-va si partea calda! Duminica va hotarâti sa aruncati din lucrurile vechi pentru a reimprospata casa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU