14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Scurte stiri

Singura impotriva buldozerelor


Chinezoaica Wu Ping, din Chongqing, a devenit o adevarata eroina in tara sa natala, dupa ce s-a opus din toate puterile demolarii casutei sale. In urma cu trei ani, o societate de constructii a incercat pentru prima data sa ii demoleze casa, iar chinezoaica a refuzat. Ceilalti 280 de proprietari de locuinte de zona au acceptat despagubirile primite de la societate si s-au mutat. Nu la fel a procedat si Wu Ping, care a tinut mortis sa ramâna pe loc. De atunci au trecut trei ani, iar chinezoaica de 49 de ani continua sa locuiasca acolo. Intre timp insa, imprejurimile casei sale s-au schimbat. Imobilele din jur au fost distruse de buldozere, casa lui Wu Ping parând o insula in mijlocul oceanului de ruine. Intre timp, Wu Ping a devenit o celebritate locala, ea fiind un model pentru conationalii sai.


Peste 32 de milioane de dolari pentru un apartament inexistent


Un apartament de lux inexistent, cu o suprafata posibila de peste o mie de metri patrati, costa nu mai putin de 32,5 milioane de dolari. Dupa cum informeaza Libero.it, aceasta oferta ii apartine unui agent imobiliar din New York. Apartamentul se va afla in Tribeca, unde poate fi construit pe acoperisul unei cladiri in stil neorenascentist. In pretul de peste 32 de milioane de dolari sunt incluse si costurile pentru construirea megaapartamentului. Potrivit Washington Post, intretinerea lunara pentru acest penthouse este de 164.856 de dolari.


Carmen Electra: Mi-am invins timiditatea pozând in Playboy


Actrita Carmen Electra a reusit sa-si depaseasca timiditatea dupa ce a pozat pentru revista dedicata barbatilor, Playboy, informeaza site-ul pipole.net. „Eram foarte timida. Atunci când am primit oferta de a poza sumar imbracata pentru Playboy, am ezitat, insa in cele din urma mi-am luat inima in dinti si am acceptat. M-am gândit ca este cea mai buna ocazie pentru a scapa de timiditate. Nu am regretat nici un moment alegerea facuta“, a declarat actrita de 34 de ani.


Jordan – scriitoare pentru toate vârstele


Dupa ce si-a incercat norocul in moda, actorie si muzica, voluptuoasa Jordan vrea sa demonstreze lumii intregi si talentul sau literar. In curând, top-modelul britanic, pe numele ei adevarat Katie Price, va lansa pe piata doua carti: una pentru copiii cu vârsta cuprinsa intre sapte si noua ani, intitulata „Perfect Ponies“, si una cu tenta sexuala, al carei titlu este „Crystal“. In timp ce in „Perfect Ponies“ personaje principale sunt micutii Jess, Mel, Amber, Sam si Cara, iubitori de ponei, in celalalt volum, protagonista este o participanta la concursul X-Factor, surprinsa in ipostaze fierbinti, „pigmentate“ cu scene sexy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS