17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinShopping on line marca Dior

Shopping on line marca Dior

Dior s-a adaptat, se pare, vremurilor moderne, in care internetul este un instrument de lucru de neinlocuit. Recent, cunoscuta casa de moda franceza si-a lansat propriul site de shopping on line, aceasta fiind prima marca straina de lux care isi deschide „portile“ si pentru internautii italieni.


Bietii barbati! De acum inainte nu vor mai avea nici un fel de portita de scapare ca sa nu mai cumpere un cadou de lux propriilor partenere! De putin timp a fost lansat in retea versiunea in italiana a site-ului Dior, dedicat shoppingului on line, care, dupa ce a cucerit Franta, Marea Britanie si Germania a decis, spre marea bucurie a italiencelor, sa poposeasca si in Cizma.


Asadar, de acum inainte, gata cu cozile, cu programul de inchidere, cu alegerile dificile! Acum, cu un layout clar realizat sub conducerea echipei lui John Galliano, site-ul ofera posibilitatea de a viziona si achizitiona produsele din colectie fara a trebui sa renuntati la acele mici placeri pe care doar magazinul le poate oferi. Sau, mai bine spus, le putea oferi, având in vedere ca toate canoanele estetice ale casei Dior isi fac simtita prezenta in toate rubricile din site. De exemplu, in maximum trei zile, clientul va primi articolul achizitionat, perfect ambalat in hârtie creponata, plisata in luxoasa cutie alba Dior, exact ca in magazin.


Dior pentru toate gusturile


Un alt avantaj al internetului este vastitatea ofertei dispuse pe categorii, de la accesorii Dior by John Galliano (genti, pantofi, articole din piele, ochelari, ceasuri, manusi, esarfe), bijuterii Dior Joaill, cu creatii apartinând lui Victoire de Castellane si colectia Baby Dior. Site-ul dispune de un stoc de produse diferit fata de cel din magazine si, de aceea, anumite articole epuizate in magazine ar putea fi disponibile on line. De asemenea, nu lipseste deja celebra lista de asteptare pentru asa- numitele articole „must have“, cum ar fi geanta Gaucho, cautata atât de cumparatoarele „traditionale“, cât si de internaute. Este insa evident ca, gratie optiunii de comanda anticipata, va fi posibil ca astfel de articole sa fie distribuite mai intâi doamnelor care le-au achizitionat on line. Nu trebuie omis ca pe site, articolele vor fi disponibile inainte de a fi lansate in magazine, astfel ca doamnele care vor sa aiba ce e mai nou pe piata vor avea posibilitatea sa isi achizitioneze ultima „gaselnita“ marca Dior inainte ca aceasta sa ajunga pe rafturile magazinelor. In plus, pe site, persoanele interesate pot urmari si ultimele prezentari de moda marca Dior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS