17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Scurte stiri

Pret pus pe capul câinilor-politisti


Autoritatile din Malaiezia au declarat ca toti cei care pirateaza DVD-uri cu filme au pus un pret pe capul celor doi câini-politisti care au „mirosit“ un transport de DVD-uri piratate, informeaza site-ul abc.net.au. Lucky si Flo, doua femele de labrador, au fost antrenate sa se aseze când simt miros de plastic si i-au ajutat pe politistii malaiezieni sa descopere DVD-uri piratate in valoare de 3,7 milioane de dolari in timpul unei razii efectuate zilele trecute. Ministrul comertului din Malaiezia a declarat ca sefii retelelor de crima organizata care au fost „afectate“ de actiunea politiei au oferit o recompensa pentru cei care vor reusi sa ucida cei doi câini. Autoritatile au tinut sa precizeze ca au luat aceste amenintari foarte in serios si deja au angajat bodyguarzi pentru a asigura protectia câinilor-politisti.


Schelet de balena, descoperit in Toscana


Intr-o podgorie din Toscana, celebra pentru vinul Brunello di Montalcino, s-a descoperit scheletul unei balene care dateaza de cinci milioane de ani, informeaza site-ul abc.net.au. Daniella Vidotto, purtatorul de cuvânt al agentiei de promovare a vinului „Winenews“, a declarat ca in luna ianuarie paleontologii care efectuau sapaturi in podgorie au descoperit o vertebra de balena, iar acum au reusit sa gaseasca intregul schelet, lung de aproximativ zece metri. Vidotto a explicat ca regiunea unde se afla podgoria era acoperita de apa acum cinci milioane de ani si de aceea reprezinta un magnet pentru paleontologi. „In aceasta zona s-au mai gasit un schelet de delfin, dar si foarte multe scoici“, a adaugat Daniella Vidotto.


Christina Aguilera vrea sa ramâna insarcinata


In ciuda faptului ca petrece mult timp departe de casa, Christina Aguilera este incântata de faptul ca sotul ei, Jordan Bratman, stie cum sa tina vie flacara pasiunii. „Imi umple camera cu baloane, când ma astept mai putin. Când intru in camera, gasesc baloane peste tot, bilete de amor si ciocolata mea preferata. Si eu ii scriu lui, când pot. Si asta nu e totul. In fiecare dimineata gasesc, lânga pat, un biletel in care imi spune cât de mult ma iubeste. Nostim, dar te face sa te simti bine. Este cel mai bun“, a povestit Aguilera. Vedeta a marturisit ca isi doreste sa devina mamica la un moment dat, insa nu in viitorul apropiat. „Ne dorim copii. Am idee de obiectivele pe care vreau sa le ating, dar asta peste câtiva ani. Pâna atunci, o sa ne distram exersând“.


Mama lui Brooke Shields este alcoolica


Actrita Brooke Shields a dezvaluit recent ca mama sa, Teri, are probleme cu alcoolul de câteva luni, informeaza site-ul pipole.net. „Mama mea este alcoolica si acest lucru afecteaza mediul familial. Este foarte trist. Cred ca aratându-i intreaga noastra dragoste este cea mai buna metoda de a o salva. Consider ca si celelalte familii care trec printr-o experienta similara cu a noastra inteleg foarte bine dificultatile pe care le intâmpinam“, a declarat actrita intr-un interviu acordat recent revistei America’s Life. Aceasta nu este prima experienta dificila pe care o traverseaza Brooke Shields. In urma cu doi ani, ea a suferit o grava depresie postnatala.


Nunta cu bucluc pentru Charlotte Church


Solista Charlotte Church are probleme cu locatia aleasa pentru nunta sa cu Gavin Henson. Initial, cei doi amorezi dorisera sa se casatoreasca intr-un castel din apropierea localitatii Cardiff, numit Coch si construit in secolul al XVII-lea.


Din câte se pare insa, locatia cu pricina este recunoscuta ca fiind un loc ideal de intâlniri nocturne, aici reunindu-se cupluri si persoane singure, indiferent de orientarea sexuala. „Castelul Coch este un loc fara lumina in timpul noptii, ideal pentru oamenii aflati in cautarea unor aventuri. Este ca un magnet pentru afemeiati. Politia nu i-a depistat inca. Nu mi-a venit sa cred ca Henson si Charlotte si-au planuit nunta aici. Desi am fi incântati de ideea de a le oferi o petrecere nemaipomenita“, a declarat un localnic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS