16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrimavara vine pe ... eBay

Primavara vine pe … eBay

O data cu sosirea primaverii, pentru europeni incepe cursa de achizitionare a celor mai trendy articole ale sezonului. Insa ce este oare la moda in aceasta primavara? Mai nou, tendintele sunt „dezvaluite“ de site-ul eBay, specializat in vânzarile on line.


Balerinii in stilul anilor ‘50 nu ar trebui sa lipseasca din garderoba de primavara a nici unei doamne care se respecta. La moda este si echipamentul sportiv, devenit glamour, si de seara, caracterizat prin culori mai aprinse, decoratiuni stralucitoare si metalice, briliante si strasuri. O revenire in forta sunt si celebrii sneakers, sau tenisi, realizati in aceasta primavara si in versiuni mai trendy, cum ar fi auriu sau rosu metalizat. Potrivit statisticilor, la fiecare 37 de minute, un internaut achizitioneaza o astfel pereche de incaltari. Auriul si argintiul nu sunt nuantele „pe val“ doar pentru pantofii sport. Primavara 2007 va fi total sub influenta acestor doua tonalitati. Tot ceea ce e argintiu, metalizat sau auriu este la moda, de la haine, la pantofi, de la genti, la accesorii si pâna la bijuterii, mai ales cele realizate manual, acestea fiind un alt accesoriu obligatoriu pentru aceasta vara.


Sportul – moda primaverii


O data cu sosirea zilelor insorite, europenii incep din nou sa se dedice activitatilor in aer liber. In timp ce pescuitul, golful sau jogging-ul ramân la moda, in acest an pe „val“ sunt, mai ales, gradinaritul si mersul cu bicicleta, indiferent daca e vorba de oras sau de paduri. De exemplu, pe sit-ul ebay la fiecare cinci minute se vând accesorii de gradinarit, de la seminte, sisteme de irigare si pâna la plante, in timp ce la fiecare 25 de minute este vânduta o bicicleta. Europenii nu renunta la noile tehnologii nici macar primavara. Si in acest an, iPodul continua sa faca ravagii si ii va insoti pe europeni in toate activitatile sportive, precum si hobbyurile de primavara. Pe eBay, celebrul mp3 lansat de Apple este vândut la fiecare noua minute. De asemenea, sunt cautate accesorile hi-tech care imbunatatesc activitatea sportiva in aer liber, cum ar fi, de exemplu, computerul de bord pentru bicicleta, care controleaza directia si suspensiile sau asa numitul „Distance Warning System“, care semnalizeaza, avertizându-i pe cei care calatoresc in spatele dumneavoastra in cazul unor frâne bruste. Un alt accesoriu extrem de popular este un bike-computer Polar cs 200 Cad, care permite calcularea timpului necesar pentru parcurgerea unui traseu, pe baza vitezei medii si exprimând efortul depus in Kcal/ora si Kcal/km consumate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS