16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Scurte stiri

Bebelus de 25 de kilograme


Micutul Mateus Souza Araújo din Brazilia a atras atentia opiniei publice, gratie greutatii sale impresionante. In ciuda vârstei sale fragede, de doar 15 luni, baietelul cântareste 25 de kilograme. Din fericire, in ciuda greutatii sale, baietelul este sanatos tun. La nastere, Mateus Souza a cântarit 3,65 kg, dupa care a inceput sa ia proportii si la trei luni cântarea deja zece kilograme. Potrivit medicilor, baietelul nu sufera nici de diabet si nici nu are alte probleme de sanatate. In aceste conditii, greutatea bebelusului este un mister atât pentru medici, cât si pentru mama. „Am urmat regimul prescris de un medic si chiar nu mai stiu ce sa fac“, s-a plâns mama baietelului, Aline Araújo.


128 de infractiuni la 13 ani


Andrew Riley, un elev de gimnaziu din Ohio, este adolescentul cel mai temut in Statele Unite. La doar 13 ani, Andrew este acuzat de savârsirea a 128 de infractiuni, si asta intr-un singur an. Printre altele, adolescentul este acuzat de furt, jaf, vandalism, trafic cu marfuri furate, agresiuni fizice. Rudele sale s-au declarat „nedumerite“ de numarul mare de infractiuni de care este acuzat tânarul, insa au recunoscut ca Andrew „a avut o copilarie dificila si ca a patit tot felul de lucruri“. In prezent, adolescentul este inchis intr-o inchisoare pentru minori, el asteptând sa fie judecat de instanta.


Râsul „imbie“ la altruism


Râsul ne face altruisti. Cel putin, aceasta este concluzia la care au ajuns psihologii de la Universitatile din Kent si Liverpool. Acestia au descoperit ca râsul ar mari simtul identitatii de grup printre straini, facându-ne mai disponibili si deschizând chiar si buzunarele pentru donatiile caritabile. Participantii la studiu au urmarit o serie de materiale serioase sau amuzante, dupa care au fost pusi sa joace un joc „altruist“. In opinia cercetatorilor, altruismul este datorat endorfinei.


Sean Connery – tatal lui James Bond


Legendarul actor scotian Sir Sean Connery isi doreste sa isi ia adio de la industria cinematografica in stil mare, cu un rol de exceptie: tatal lui James Bond. Starul scotian, de 76 de ani, nu a mai aparut pe pelicula din 2003, cu filmul „The League of Extraordinary Gentlemen“. „Nu am mai jucat in ultima vreme. Se poate spune ca m-am pensionat. Trebuie sa fie vorba despre ceva foarte intersant ca sa ma pot intoarce. Ar trebui sa fie o oferta pe care nu o poti refuza“, a spus actorul. Connery nu exclude posibilitatea reintoarcerii in seria dedicata agentului 007, pentru aceasta insa producatorii trebuind sa scoata din buzunar o suma mare de bani. „Daca ar exista un rol bun intr-un film cu James Bond, in mod sigur m-as uita peste el. Sub nici o forma nu m-as intoarce ca James Bond, dar as putea reveni ca tatal acestuia. Le va trebui insa multi bani. In mod sigur i-ar costa“, a spus Connery, el marturisind ca unul dintre motivele pentru care a renuntat la rolul lui James Bond a fost salariul extrem de mic, plus folosirea excesiva de diverse trucuri, comparate de actor cu niste „scene science fiction“.


Nicole Richie s-a logodit


Nicole Richie, fiica lui Lionel Richie si vedeta serialului „The Simple Life“, s-a logodit de curând cu cântaretul Joel Madden.


Potrivit site-ului actualite-de-star.com, cei doi nu au stabilit deocamdata data nuntii, dar isi doresc ca acest lucru sa se intâmple cât mai curând. Nicole Richie si Joel Madden vor organiza o petrecere la Cabo, in Mexic, pentru a sarbatori logodna, dar lista invitatilor va fi restrânsa pentru ca acestia isi doresc intimitate.


Beyonce si Jay-Z, in escapada romantica in Mexic


In ciuda zvonurilor conform carora in cuplul Jay-Z – Beyonce ar exista probleme, cei doi par mai indragostiti ca niciodata. Dupa cum informeaza Libero.it, celebrul cuplu de amorezi si-a organizat o escapada romantica in Mexic, mai precis in Punta de Mita, unde ei au inchiriat o vila pentru suma de 11.000 de dolari pe noapte. In plus, cei doi „porumbei“ au participat la un concert al trupei lor preferate, Coldplay, ei parând mai indragostiti ca niciodata. „Se tineau in brate, isi zâmbeau, pareau foarte indragostiti unul de celalalt. Au inotat in piscina de la vila si s-au plimbat imbratisati pe plaja“, a povestit un martor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS