22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO Cenusareasa din zilele noastre

O Cenusareasa din zilele noastre

A trecut de mult moda in care diamantele erau cele mai bune prietene ale unei fete. Astazi, pantofii le-au luat locul, transformându-se intr-o adevarata carte de vizita pentru reprezentantele sexului frumos.


Nu aveti cum sa iesiti din casa fara ei. Ii alegeti in functie de moda, de buget sau exigente. Pe aceleasi criterii va pot influenta chiar si starea de spirit.


O printesa moderna


Au fost purtati de mama, i-ati vazut in cufarul bunicii, iar acum sunt din nou la moda. Toata lumea imbratiseaza stilul retro. Pe de alta parte, pantofii „cocteil“, care fac trecerea de la pantoful clasic la sandala, cu decupeu in fata, tin pasul atât cu noile tendinte, cât si cu codurile de tinuta vestimentara. Sunt modelele care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nici unei reprezentante a sexului frumos. Pentru serile in care vreti sa va faceti remarcata, designerii au conceput modele demne de incaltarile unei printese. Nu lipsesc aplicatiile de pietre pretioase, totul asezonat la un toc destul de inalt, caci de aceasta data comoditatea este data uitarii. Si, daca dupa o astfel de seara in care ati pozat in frumoasa cu pantofiori de printesa, picioarele va sunt obosite, puteti alege fara nici o grija balerinii, caci ei se incapatâneaza sa ramâna la moda in acest sezon. Texturi diferite, de la piele, la pânza, cu buline sau fara, cu fundite sau pietricele asortate, balerinii fac senzatie. Cât despre imaginea sexy, stati fara nici o grija, ea vine cu o atitudine pe masura si cu un pic de stil si in cazul purtarii unor astfel de piese. Sunt foarte trendy si, in plus, pantofii cu talpa joasa sunt cea mai buna alegere când vine vorba despre incaltamintea perfecta pentru bluze mulate si fuste mini. Cât mai colorati, simpli sau cu decoratiuni originale, acesti pantofi ofera eleganta si feminitate tinutei.


Vedetele sezonului primavara – vara 2007


Noutatile de anul acesta pentru sezonul primavara – vara pun in scena pantofii de tip papusa, colorati si lucitori, fara tocuri. Vedetele sunt insa cei aurii si argintii. Cei care adora pantofii cu aparenta metalica, luciosi si extravaganti au primit liber de la designerii de incaltaminte: aceste piese nu mai sunt rezervate doar tinutelor de seara. Si sandalele cu detalii lucioase si reflexe metalice intra in scena, culegând recunoasterea si aprecierea clientilor, precum si cele cu mici accesorii din metal, caci adauga energie si originalitate oricarei tinute, fie de zi sau de seara. In plus, nu conteaza ca alegeti sa asortati la astfel de sandale o rochie florala, vaporoasa sau o pereche de pantaloni cu o camasa alba, pentru ca, indiferent de alegere, puteti fi sigura ca veti fi in trend. Si inca un amanunt: auriul combinat cu alb reprezinta revelatia sezonului de primavara 2007. In conditiile in care accentele metalice invadeaza trendurile, auriul ramâne totusi la moda, insa nu singur, ci acompaniat de alb. Aceasta combinatie se asorteaza oricarei tinute lejere sau cu accente barbatesti. Merg foarte bine si la blugi, camasi cambrate si pantaloni drepti. Designerii mai vând un pont: se asorteaza cu posete micute si cu genti de tip plic, aurii, sau cu accesorii aurii. De asemenea, sandalele si pantofii care readuc in lumina reflectoarelor stilul anilor ’80 sunt la mare apreciere in acest sezon. Acest tip de incaltaminte are accente futuristice, fiind o gaselnita trendy a acestei primaveri. Liniile clare si simetrice, tocurile inalte si culorile inchise ofera un look sexy si extravagant. Se asorteaza cu rochiile vaporoase si cu pantalonii de tip marinar, insa merg si cu cei tip pana sau cu blugi care urmeaza fidel linia trupului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS