30.9 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazin„Wonderfool“ - centru de infrumusetare pentru domni

„Wonderfool“ – centru de infrumusetare pentru domni

In capitala Italiei, Roma, a luat nastere primul centru de infrumusetare destinat in exclusivitate domnilor. Este vorba despre „Wonderfool“, un adevarat paradis pentru reprezentantii sexului tare ce se simt stânjeniti de primele riduri si vor sa-si mentina aspectul tânar al pielii si al corpului pentru o cât mai lunga perioada.


Un sfert de ora petrecut la „Wonderfool“ este pentru domni o experienta cu adevarat unica si relaxanta. Cel care sta la baza acestui proiect este Prospero Di Veroli. „Noutatea centrului nostru este aceea ca s-a studiat si s-a acordat o mare importanta dorintei domnilor de a avea grija de propriul aspect fizic. De multe ori, dorinta unui barbat de a avea grija de el insusi este privita cu ochi ciudati. Aici, totul a fost conceput pentru ei. Toate exigentele au fost analizate si in centrul nostru orice barbat se simte in largul sau“, a declarat Di Veroli.


Bazându-se pe interesul tot mai mare al domnilor pentru aspectul fizic, dar tinând cont si de stilul diferit de viata al acestora in comparatie cu cel al doamnelor dispuse sa acorde in general mai mult timp ingrijirii corpului, „Wonderfool“ propune clientilor tratamente rapide cu rezultate optime. In ceea ce priveste accesul doamnelor in centrul „Wonderfool“, acestea pot intra, insa doar pentru a darui fratelui, sotului sau logodnicului un masaj antistres sau un tratament antiriduri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS