19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinGaseste-ti look-ul de primavara!

Gaseste-ti look-ul de primavara!

Este important ca orice femeie sa lupte pentru frumusetea sa cu toti factorii care o pot afecta: timpul, dieta, oboseala si, nu in ultimul rând, stresul zilnic. Femeia moderna este puternica si isi gaseste resursele si timpul necesar pentru a se ocupa de frumusetea ei. E o activitate pe lista de prioritati…


Un look extrem de feminin si care sa vi se potriveasca oriunde ati merge, fie ca este vorba de o petrecere cu amicii, de o iesire in club sau de o reuniune de familie, este cel al unei „flower power woman“. Un accesoriu floral si un machiaj discret pot fi potrivite chiar si pentru serviciu si cu siguranta nu veti ramâne neremarcata.


Foarte important! Trebuie sa va alegeti accesoriile in functie de stilul de imbracaminte adoptat, de anotimp, dar si de locul in care urmeaza sa mergeti. Daca mergeti la o petrecere, puteti alege accesoriile florale cu cristale Swarovsky, care se vor potrivi de minune ocaziei; si un machiaj cu nuante reci, culori metalice.


Intensitatea machiajului


Ceea ce deosebeste machiajul de seara de cel de zi este intensitatea. Daca machiajul de zi trebuie sa fie cât mai natural, intrucât lumina zilei este foarte puternica si scoate totul la iveala, pentru machiajul de seara sunteti libera sa experimentati culori si linii mai pronuntate.


Pentru a va pune ochii cât mai mult in valoare, folositi creionul dermatograf sau tusul de pleoape, dar numai daca aveti precizie in aplicare. Unghiul extern al pleoapei trebuie conturat cât mai bine. Puteti folosi pentru aceasta operatiune farduri inchise la culoare, cum ar fi negru, violet, maro inchis, verde inchis sau bleumarin. Atentie insa la nuanta tenului, unele dintre aceste culori cer un ten trandafiriu, iar altele, dimpotriva, un ten creol, cu un bronz cât mai frumos. Pentru a crea un contrast, arcada trebuie luminata cu un fard deschis la culoare si cât mai sidefat. Cantitatea de fard aplicata este, de asemenea, importanta, aceasta fiind responsabila pentru aspectul de diva pe care vi-l puteti crea, dar si pentru nedoritul aspect de clown. Nu exagerati deci cu cantitatile de fond de ten, fard, creion dermatograf ori ruj.


Evident, si aspectul genelor este foarte important. Pentru un astfel de machiaj, folositi rimelul de alungire sau de volum. Aceste produse incarca genele pentru a induce fie senzatia de lungime – in acest caz, mascara se depune la vârful genelor, fie senzatia de volum, caz in care mascara se depune la baza genelor.


Doamnele experimentate in arta machiajului pot apela pentru machiajul de seara la diverse artificii, cum ar fi genele false sau aplicarea unui sclipici.


Armonizare cu tinuta


In ceea ce priveste culoarea rujului si a fardului de obraz, este foarte important ca aceasta sa fie armonizata cu tinuta, cu esarfa sau cu orice accesoriu care vine in contact cu fata. De exemplu, daca purtati o rochie rosie, este indicat ca si rujul sa fie la fel de intens si din aceeasi gama cromatica. Altfel, trasaturile fetei dumneavoastra vor parea sterse in raport cu vestimentatia. Nu ezitati sa cereti sfatul unui stilist atunci când un lucru nu va este foarte clar.


Depinde de dumneavoastra daca veti face ceea ce trebuie pentru a fi frumoasa. Puteti descoperi lucruri si experiente placute in drumul dumneavoastra spre o imagine care se cere aratata. Puteti fi prietena imaginii dumneavoastra si, in acelasi timp, cel mai mare dusman al acesteia. Cautati cea mai buna solutie pentru a trai in armonie cu felul in care aratati.


Material realizat in colaborare cu make-up Gratian Pantea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS