7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Stiri diverse

Nike creeaza controverse – adidasi din piele de crocodil


Organizatiile care lupta pentru protectia drepturilor animalelor au protestat vehement zilele trecute dupa ce compania de echipament sportiv Nike a lansat pe piata o pereche de adidasi din piele de crocodil, informeaza site-ul thesun.co.uk. Pantofii de sport, care costa 1.400 de lire sterline, au fost prezentati in week-end, in cadrul magazinului companiei din Londra si au fost creati pentru a marca 25 de ani de când Nike a folosit pentru prima data tehnologia cu aer. Nick Rudge, unul dintre membrii Asociatiei „National Animal Welfare Society“, a declarat ca este vorba de o metoda indoielnica folosita de Nike pentru a face bani si ca folosirea pielii de crocodil nu difera cu nimic de utilizarea in moda a blanii naturale.


Diamant in valoare de 25.000 de dolari – descoperit in dusul unei inchisori americane


Un diamant in valoare de 25.000 de dolari a fost descoperit in dusul unei inchisori din localitatea Orange, din apropiere de Los Angeles, unde a fost inchis un barbat acuzat ca a jefuit o bijuterie, informeaza site-ul Yahoo!News.


„Pe 7 martie, am descoperit un diamant in teava de scurgere a unui dus din inchisoarea Theo Lacy“, a declarat Ted Boyne, din cadrul biroului serifului din Orange.


Potrivit presei locale, Bret Allen Langford, de 39 de ani, care a fost inchis in penitenciarul respectiv, a fost acuzat ca a jefuit o bijuterie in urma cu doi ani. El s-a prezentat ca fiind un client interesat de achizitionarea pietrei pretioase, insa a fugit cu diamantul aratat de bijutier fara sa achite contravaloarea acestuia. Dupa incarcerare, Bret Allen Langford a ramas in posesia diamantului, pe care l-a inghitit si regurgitat in mod regulat. Acuzatul a fost transferat din penitenciarul din Orange si risca sa fie condamnat la 25 de ani de inchisoare.


Uleiul de peste – benefic pentru copii


Uleiul de peste se pare ca este benefic pentru dezvoltarea capacitatilor intelectuale ale copiilor. Dupa cum informeaza site-ul thesun.co.uk, patru copii care s-au supus unui experiment stiintific in timpul caruia au luat suplimente alimentare cu ulei de peste si-au sporit in mod uimitor capacitatile intelectuale. Studiul a fost realizat de London’s Imperial College, iar tomografiile efectuate au aratat ca in trei luni de zile creierele celor patru copii s-au dezvoltat cât in trei ani, acestia progresând remarcabil la citit si la rezolvarea problemelor si imbunatatindu-si memoria si capacitatea de concentrare.


Vedeta B1TV, Gina Tanase, este mamica


Realizatoarea emisiunii „Verissimo“ difuzata de B1TV, Gina Tanase (fosta Ivascu), a devenit mamica. Ea a nascut sâmbata seara, la maternitatea Giulesti, o fetita de 3,5 kg si 52 de centimetri. Gina si sotul ei, Alexandru, au ales deja numele micutei, care se va numi Sara si va fi botezata de cuplul Prigoana – Bahmuteanu, nasii de cununie ai tinerilor parinti. „Am asteptat-o cu dragoste si a venit pe lume cuminte, pe cale naturala, aducându-ne o enorma bucurie“, a declarat vedeta B1TV.


George Clooney, o viata fara regrete


George Clooney a declarat ca nu ar avea nici un regret daca ar muri a doua zi. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, actorul este foarte fericit alaturi de sotia sa si a precizat ca in cei 45 de ani a realizat si a experimentat multe lucruri.


„Daca o sa fiu implicat intr-un accident de masina, o sa mor fara nici un regret“, a declarat Clooney. Actorul, care a fost desemnat de doua ori de revista People drept „cel mai sexy barbat din lume“, este mândru de realizarile sale, in special ca a refuzat rolurile neimportante in favorea celor care au facut istorie.


Cameron Diaz crede in reincarnare


Frumoasa actrita Cameron Diaz spera sa aiba parte de o reincarnare in care sa nu fie o persoana bogata sau cunoscuta. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, actrita, de 34 de ani, isi doreste ca dupa moarte spiritul sau sa se reincarneze intr-o persoana obisnuita.


„Bogata si cunoscuta am fost. Sper sa revin pe pamânt intr-un loc frumos si sanatos si sper sa nu fiu o persoana rea. Nu vreau bogatie si nici sa fiu cunoscuta. Când esti cunoscut, oamenii cred mereu ca le datorezi ceva“, a declarat Cameron Diaz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS