15.6 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024

Stiri muzicale

Rudi si Mihai, licentiati


Rudi, de la Activ, si Mihai, de la Akcent, au devenit intelectuali cu acte in regula. Cei doi au reusit sa promoveze cu brio examenul de licenta din aceasta primavara. Concret, Rudi este licentiat al Facultatii de Mecanica din cadrul Universitatii Politehnice, iar Mihai are diploma de licenta in cadrul Facultatii de Filosofie si Jurnalism. Faptul ca au reusit sa treaca de aceste examene e laudabil, mai ales ca programul celor doi din ultima vreme a fost extrem de incarcat intrucât si Activ, si Akcent au lucrat din greu pentru pregatirile de lansare a noilor albume. Noile lor piese sunt deja cunoscute, atât „Reasons“, cât si „King of Disco“ fiind foarte bine primite de fanii din toata tara. Un loc important in programul celor doi il ocupa si concertele din strainatate, care sunt din ce in ce mai dese. Activ tocmai s-a intors din Lituania, unde a sustinut un recital ce s-a bucurat de un foarte mare succes.


Mandinga a cântat in deschiderea Rafaga


Rafaga a concertat vineri seara, pentru a doua oara in România, la Sala Palatului, iar trupa care a facut incalzirea audientei inaintea baietilor de la Rafaga a fost Mandinga. Trupa româneasca a fost pe aceeasi scena cu Rafaga si in 2003, la prima vizita a acestora in România. Intre timp, proiectul Mandinga s-a dezvoltat, trupa reunind in prezent zece artisti polivalenti, prestatia live a acestora fiind de exceptie. Noul lor album, „Gozalo!“, are la activ un prim single de succes, piesa „Goochi“, iar in curând va fi lansat un nou videoclip pentru „Când sunt cu tine“, un featuring cu Alex. Pâna la finalul lunii martie va fi filmat si clipul al carui regizor este Iulian Moga.


Bety a cheltuit 2.000 de dolari on line


O data cu venirea primaverii, orice femeie simte nevoia improspatarii garderobei sale. La fel a simtit si Bety de la Etnic, la care primavara a venit cu chef de shopping. Cum insa programul nu i-a permis, având contractate mai multe concerte, filmari si o sedinta foto, Bety a trebuit sa isi amâne raita prin magazine. Numai ca Bety nu este genul de femeie care sa-si puna pofta-n cui, asa ca i-a fost de ajuns card-ul si o conexiune buna la internet, ca sa cheltuiasca aproape 2.000 de dolari in mai putin de o ora pe cumparaturi on line.


„Stiu ca orice femeie ma intelege. Când iti vine cheful de aruncat bani pe haine, nimic nu te poate opri, iar cumparaturile on line sunt miracolul acestui secol. Spre exemplu, chiar in momentul acesta sunt nerabdatoare sa expediez comanda pentru o pereche de pantofi rosii“, a spus Betty.


Irina Loghin, fan Voltaj


Invitata speciala a editiei de vineri a emisiunii „9595“, difuzata la Antena 1, Irina Loghin a recunoscut ca este fan al trupei Voltaj. Cântareata de muzica populara a raspuns intrebarilor doctorului Cristian Andrei, a vorbit despre cariera muzicala si cariera politica, familie, prieteni si timp liber. Pentru prima data, Irina Loghin a recunoscut ca asculta cu placere muzica româneasca din ziua de azi, de la dance la rock, ca este fan Voltaj si stie intotdeauna când isi lanseaza acestia un nou album.


„Sunt printre primii cumparatori ai unui nou album Voltaj, stiu din vreme când si unde il lanseaza, ce melodii contine“, a marturisit Irina Loghin.


„Chiar daca nu par, in viata de zi cu zi sunt destul de nonconformista; ma simt legata de generatia tânara, cânt in duet cu tineri, ma imbrac in blugi, iubesc si ascult muzica rock; cred ca indiferent ce ai face, ce drum ai urma, ce muzica ai cânta, cel mai important este sa te bucuri de viata si sa aduci bucurie celor din jurul tau“, a admis Irina Loghin.


Dj Andi, veteran in Romanian Top 100


Piesa lui Dj Andi, „4 the 1st time“, se afla de 32 de saptamâni in Romanian Top 100, topul celor mai difuzate melodii de la radiourile din România si nu da semne ca ar vrea sa plece prea curând. Chiar daca a fost lansata in vara 2006, „4 the 1st time“, featuring Aida a ramas in continuare preferata radiourilor din tara si Bucuresti, fiind in continuare in difuzare, mai mult reusind sa devanseze piese lansate doar de câteva saptamâni. La succesul piesei a contribuit si videoclipul care a reusit sa aduca un suflu nou pe piata muzicala din România. Programul lui Andi este foarte incarcat in aceasta perioada, fiind invitat in fiecare week-end sa mixeze in diverse cluburi din tara, iar daca lucrurile stau asa in aceasta perioada din an, e clar ca la vara nu va putea sa respire din cauza evenimentelor de pe litoral.


Activ lanseaza „Everyday“


Desi n-a disparut din atentia publicului, trupa Activ revine in forta cu un nou album si multe piese deja cunoscute: „Reasons“, „Feel Good“ si senzatia cluburilor din ultima vreme, „S-a furat mireasa“. Tineri si energici, Oana, Rudi si Avi promit fanilor ca noul lor album ii va tine „activi“ tot anul. O data cu acest album, Activ a devenit imaginea oficiala Sony Ericsson in România. Albumul contine sapte piese – „Reasons“, „Without U“, „Feel good (feat. DJ Optick)“, „Under my skin“, „Music generation“, „Friday night“, „S-a furat mireasa (feat. DJ Optick)“ – si sase remixuri ale hitului „Reasons“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS