15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec


In acest week-end se anunta petreceri „dezlantuite“. Daca sunteti cuplat, incercati sa va lasati partenerul acasa macar intr-o seara. Veti avea parte de adevarate surprize. Singur? Nimic nu va sta in cale, insa nu exagerati cu mâncarea si bautura!


Taur


Sunteti mult prea intolerant! Aceste zile ar trebui sa le petreceti in familie, departe de colegi sau parteneri de afaceri. O carte buna sau un film vor fi compania perfecta in acest week-end. Aveti mare grija la sanatate. Nu este tocmai infloritoare!


Gemeni


Aventurile din ultima perioada si-au pus amprenta asupra psihicului dumneavoastra. Ar fi indicat sa lasati totul deoparte si sa plecati câteva zile la munte sau intr-un alt oras. Gânditi-va si la cei din jur, nu doar la dumneavoastra. Sigur exista cineva apropiat cu care sa iesiti la o cafea.


Rac


Emotivitatea dumneavoastra exagerata va face sa spuneti uneori lucruri total nepotrivite. Relaxati-va! Nimeni nu sta cu ochii pe dumneavoastra de dimineata pâna seara. Pentru a va reincarca bateriile, mergeti in week-end intr-un club si incercati sa cunoasteti cât mai multa lume.


Leu


Se anunta un week-end romantic! Dragoste, sex, plimbari, cine in restaurante de lux. Cine n-ar vrea sa aiba o viata ca a dumneavoastra?! Insa ceva tot va nemultumeste… Alungati indoielile si lasati-va in voia iubirii si a soarelui de primavara.


Fecioara


Sunteti vesel si exuberant! Insa spre sfârsitul week-end-ului, o raceala va da toate planurile peste cap. Puteti ramâne acasa si totusi sa va distrati, daca veti invita câtiva prieteni sa va tina companie. Nu apelati la „tone“ de pastile, câteva remedii naturale sunt mult mai indicate.


Balanta


O excursie sau o delegatie va vor tine departe de familie zilele acestea, dar duminica seara recuperati. Un cadou bine ales, poate o cina romantica va vor face cu adevarat fericit la intoarcerea acasa. Ar fi mai bine sa va lasati de fumat, plamânii dumneavoastra dau semne de oboseala.


Scorpion


Sunteti nehotarât si apatic in acest week-end! Nimeni si nimic nu va poate face sa zâmbiti. Si intr-adevar nu prea exista remedii pentru starea dumneavoastra actuala. Va trebui sa asteptati pur si simplu sa va treaca!


Sagetator


Exuberant, ca de obicei! Un câstig la loterie, o marire de salariu sau o veste buna si va veti simti in al noualea cer. Ati vrea ca toti prietenii din anturaj sa fie la fel de fericiti ca dumneavoastra. Nimic nu va strica buna dispozitie in acest week-end.


Capricorn


Mici certuri in familie va vor face sa va simtiti singur si trist. Veti cauta putina consolare in afara caminului, la prieteni sau chiar la o persoana de sex opus. Insa veti constata ca singura rezolvare este comunicarea si afectiunea.


Varsator


Stati foarte prost cu banii, insa totul se va rezolva de la sine. Va simtiti bine la locul de munca, acasa partenerul este intelegator si intr-o dispozitie romantica. Se anunta un week-end in doi cât se poate de relaxant!


Pesti


Nu va simtiti prea bine, sunteti confuz si aveti gânduri negre. Insa dupa petrecerea din week-end va veti reveni, mai ales pentru ca aveti mari sanse sa intâlniti pe cineva cu adevarat deosebit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS