13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSa mobilam sufrageria!

Sa mobilam sufrageria!

Mobilarea locuintei este cu siguranta o investitie serioasa. Pentru cei cu gusturi exclusiviste, o mobila ajunge si la câteva mii de lei, dar daca nu dispuneti de suficiente resurse financiare, atunci puteti sa achizitionati fiecare produs in parte.


Pentru redecorarea domiciliului nu ar trebui sa existe niciodata pretexte. La fel cum investim in haine si produse cosmetice pentru a afisa o anume imagine, este necesar sa investim si in locuinta noastra. Si daca nu aveti suficiente resurse pentru redecorarea intregului camin, puteti incepe prin a schimba mobilierul din fiecare camera, pe rând.


Pretul mobilei poate sa difere in functie de materialul din care este confectionata, dar si in functie de designul ales. Astfel, daca o canapea din imitatie de piele costa 700 de lei, una din piele naturala costa dublu. In afara de canapea, in sufragerie mai trebuie sa se gaseasca si alte piese de mobilier, precum fotoliile, o masa cu un design deosebit sau o biblioteca. Pentru o biblioteca de marime medie, confectionata din pal, trebuie sa scoateti din buzunar aproximativ 1.100 de lei.


Unul dintre lucrurile importante de care este indicat sa tineti seama când intentionati sa va remobilati sufrageria este spatiul de care dispuneti. O camera incarcata cu prea multe obiecte de mobilier cu siguranta nu este de dorit, pentru ca nu veti avea suficient spatiu de miscare.


Mobila la 9.500 de lei


Confortul personal este un criteriu primordial in alegerea mobilei pentru locuinta dumneavoastra. Tocmai de aceea va trebui sa stabiliti foarte bine preferintele familiei inainte de a cumpara vreo piesa de mobilier. Daca familia dumneavoastra este numeroasa si obisnuiti sa petreceti mult timp in fata televizorului din sufragerie, atunci un coltar este cu mult mai indicat decât o canapea. Pretul unui coltar porneste de la 1.500 de lei, dar poate ajunge si la 3.000 de lei, in functie de materialul din care este confectionat.


Daca vreti sa achizitionati tot mobilierul pentru sufragerie, va trebui sa beneficiati de resurse financiare serioase. De exemplu, un mobilier din pal, alcatuit dintr-o masa de opt persoane, bufet cu oglinda de cristal, o vitrina mare si una mica, precum si o masa pentru televizor costa in jur de 4.000 de lei. Mobila din lemn masiv are insa preturi ceva mai piperate decât cea din pal. Un mobilier de sufragerie cu un design clasic, din lemn masiv furniruit, are preturi pornind de la 9.500 de lei. Cei care nu-si permit sa achite intreaga suma deodata pot opta pentru plata in rate.


Mobila este o investitie de lunga durata, de aceea este indicat sa investiti in produse de calitate.


O data mobila aleasa nu uitati si de celelalte accesorii menite sa infrumuseteze o camera. Covorul, televizorul, perdeau, bibelourile sunt tot atâtea motive de cheltuieli serioase. Ideal ar fi ca toate acestea sa fie alese in functie de mobila, pentru a se „asorta“ atât cu designul, cât si cu nuanta acesteia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS