20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte stiri

Olimpiada patrupedelor


Zeci de patrupede din toate colturile lumii s-au aliniat in aceste zile la Super Dog Carnival, un fel de Olimpiada pentru patrupede, care se desfasoara la Tokorozawa, un mic oras la nord de Tokyo. Dupa cum informeaza Libero.it, concurentii se vor intrece la probele de saritura in inaltime, cursa de obstacole cu mingea de tenis in bot si multe alte discipline, care de care mai interesante. De la competitie nu puteau lipsi antrenorii, care vor face tot posibilul sa isi pregateasca „elevii“ sa fie in forma maxima la concurs.


300 de scrisori catre Dumnezeu – descoperite in ocean


Peste 300 de scrisori adresate lui Dumnezeu au fost descoperite de un pescar in apropiere de Atlantic City, in New Jersey. Dupa cum informeaza Libero.it, epistolele, protejate de folii de plastic, fusesera expediate reverendului Grady Cooper, decedat in urma cu doi ani la Jersey City, si nu se stie cum mesajele au ajuns in apele oceanului. Tonul scrisorilor este foarte diferit. De exemplu, un barbat ii cere lui Dumnezeu sa linisteasca o femeie care l-a amenintat ca va dezvalui Administratiei financiare secretele sale fiscale.


Operatiile de lungire a picioarelor – interzise


Guvernul chinez a interzis operatiile de chirurgie estetica pentru prelungirea picioarelor. Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, acest tip de interventie chirurgicala va fi permis doar in cazuri medicale si pacientii vor fi informati din timp in legatura cu riscurile. In ultimii ani, clinicile si spitalele din China incepusera sa le ofere tinerilor care visau sa fie mai inalti cu câtiva centimetri astfel de operatii, care constau in ruperea oaselor si intinderea piciorului pâna când oasele se reformeaza, mai lungi.


Premierul polonez nu vrea poze din profil


Fotografii polonezi au fost avertizati sa nu mai indrazneasca sa il pozeze pe premierul Jaroslaw Kaczynski din profil. Dupa cum informeaza Libero.it, interdictia a fost impusa zilele trecute jurnalistilor prezenti in sediul guvernului din Varsovia. Purtatorul de cuvânt al guvernului a lasat sa se inteleaga ca este vorba de o masura prin care se vizeaza imbunatatirea sistemului de protectie a premierului. Insa, potrivit cârcotasilor, in realitate ar fi vorba de gusa evidenta a premierului.


Trei noi proiecte pentru Julia Roberts


Reintoarcerea Juliei Roberts in fata camerelor de luat vederi, dupa lunga pauza legata de venirea pe lume a copiilor sai, a fost anuntata cu ceva timp in urma. Ceea nu se stia insa era ca vedeta va fi implicata in trei proiecte cinematografice. Unul dintre acestea este „The Friday Night Knitting Club“, film bazat pe scenariul lui Kate Jacobs. In prezent, actrita se afla in Maroc pentru a filma thrillerul politic „Charlie Wilson’s War“, unde il are partener pe Tom Hanks. In ultima vreme au existat voci care au vehiculat ca Roberts este printre favorite pentru rolul principal in „Eat, Pray, Love“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS