10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Scurte stiri

Moment de glorie printre razboinicii de teracota


Un student german a facut parte, pentru câteva momente, dintre celebrii razboinici de teracota din Xian, China. Potrivit site-ului Reuters.com, Pablo Wendel a reusit sa patrunda in incaperea unde se afla cele 2.000 de statui, in marime naturala, imbracându-se cu o uniforma militara pe care si-o confectionase singur. Pentru a ajunge la inaltimea temutilor razboinici, germanul s-a urcat pe un piedestal pe care il adusese de acasa. Apoi a ramas nemiscat, fara sa clipeasca, timp de câteva minute. Momentul „de glorie“ al studentului, de 26 de ani, s-a incheiat dupa ce politistii l-au descoperit in mijlocul statuilor. Costumul i-a fost confiscat, iar tânarul a fost trimis inapoi in orasul Hangzhou, unde studiaza arta teatrala.


Soimii au atacat peste 100 de oameni din Rio de Janeiro


Locuitorii din Rio de Janeiro – oras cu o rata ridicata a criminalitatii – au un nou pradator caruia trebuie sa-i faca fata – soimul. Potrivit site-ului Reuters.com, o pereche de soimi a atacat peste 100 de localnici, in ultimul an, intr-un cartier situat in apropiere de plaja Ipanema. In cele mai multe cazuri, aceste atacuri s-au soldat cu rani in zona capului.


„Oamenii care locuiesc acolo isi iau umbrelele de fiecare data când pleaca de acasa, pentru a se proteja de soimi“, a declarat Luis Honorato, portarul unei cladiri in apropierea careia cele doua pasari si-au construit cuibul. De asemenea, el a precizat ca soimii actioneaza foarte rapid, executând si cinci atacuri in doar 20 de minute.


Potrivit sursei citate, autoritatile estimeaza ca, in prezent, in Rio de Janeiro traiesc aproximativ 1.000 de soimi. Numarul acestora a crescut in ultimii ani din lipsa altor pradatori, precum si din cauza abundentei de sobolani si porumbei.


Tara Reid si-a refacut implanturile cu silicon


Actrita Tara Reid a fost nevoita sa apeleze la serviciile unui chirurg estetician pentru a-si micsora implanturile mamare. Dupa cum informeaza site-ul actualite-de-stars.com, actrita spera ca in urma operatiei de marire a sânilor cariera sa sa fie relansata. Din nefericire pentru ea, implanturile nu au avut tocmai efectul scontat, ba mai mult. Tara a inceput sa nu se mai simta bine in propria piele, deoarece sânii sai erau prea mari si disproportionati. Tara Reid a fost nevoita sa se duca la o clinica din Bervely Hills pentru a-si modifica implanturile cu silicon. In timp ce se afla pe masa de operatie, medicii au incercat sa repare si urmele unei liposuctii prost realizate. Având in vedere experienta neplacuta prin care a trecut, Tara probabil se va gândi de doua ori inainte sa mai apeleze la serviciile unui chirurg estetician.


Whitney Houston – amorezata de un pastor


Desi abia a inaintat in instanta actele de divort, Whitney Houston nu pare dispusa sa petreaca prea mult timp singura. De câteva luni, presa speculeaza pe marginea unei relatii intre vedeta si un popular pastor, pe care l-a cunoscut in perioada cât a fost internata la dezintoxicare. Potrivit Tgcom.it, intre cei doi ar exista „o strânsa relatie“. Singura problema este ca pastorul este casatorit si are copii. Cel care a aruncat „gaz pe foc“ in legatura cu acest posibil flirt al solistei este un discipol al pastorului, care intr-un interviu recent a declarat: „La inceput, pastorul era pentru Whitney doar un ghid spiritual pentru a iesi din tunelul drogurilor, insa cu timpul au devenit tot mai apropiati, ei petrecând un week-end impreuna. Ceea ce face Whitney este foarte gresit. Acel om are familie si va asigur ca sotia lui nu va sta sa se uite, ci va face totul pentru ca solista sa nu ii fure sotul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS