11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBlugii - din nou la moda

Blugii – din nou la moda

A venit toamna si doamnele trebuie sa se gândeasca la tinute ceva mai groase. In acest sezon revin in prim-plan blugii. Cu siguranta, ei sunt o piesa vestimentara ce nu se demodeaza niciodata, indiferent de schimbarile inerente care apar in tendintele fiecarui sezon.


Sunt comozi, usor de asortat si, insotiti de accesoriile potrivite, ii putem purta aproape la orice ocazie si in orice moment al zilei. Dupa ce in ultima perioada pantalonii realizati din tesatura cea mai raspândita la nivel mondial au fost pusi in umbra de numeroasele inovatii stilistice, acum a venit din nou momentul ca acestia sa fie din nou in atentia doamnelor care tin cu orice pret sa fie in pas cu moda. Pentru colectia toamna – iarna 2007, firma Replay a lansat o noua linie de blugi. Gratie site-ului pus la dispozitie de reprezentantii firmei, acestia pot fi comandati on line. Proiectul se numeste „H2b a Rbj“ (How to be a Replay blue jeans) si permite vizitatorilor site-ului ca printr-un simplu clik de mouse sa aleaga perechea de blugi potrivita.


In ceea ce priveste tendintele acestei toamne, ele aduc oarecare schimbari in materie de blugi. Daca in stagiunile precedente erau la mare cautare jeansii cu talie joasa, in aceasta toamna lucrurile se pare ca s-au schimbat, la moda fiind perechile de blugi cu talie ceva mai inalta. In ceea ce priveste culoarea, se poarta jeansii albastru inchis. Blugii cu aplicatii continua sa ocupe un loc important in garderoba doamnelor si in aceasta toamna si, mai ales, in aceasta iarna. Chiar daca sezonul rece impune ca o necesitate acoperirea corpului cu haine cât mai grose, blugii ce poarta marca Fiorucci Love Therapy, gratie celor mai noi modele, reusesc sa scoata in evidenta puncte strategice ale corpului reprezentantelor sexului frumos pentru o „hiperfeminitate“ ce nu cedeaza nici macar in fata temperaturilor dintre cele mai scazute.


Din gama blugilor considerati „sofisticati“ se remarca modelele propuse de casa Vintage, inspirate din stilul ce a adus faima firmei americane in anii ’70, atunci când Elisabeth Hurley era imaginea produselor sale.


In pas cu noua generatie


Daca nu aveti un fizic de vedeta si problema dumneavoastra este aceea ca nu reusiti sa gasiti o pereche de blugi adecvata, solutia cea mai buna este Bodymetrics. Firma londoneza foloseste un sistem revolutionar, adoptat recent si de un magazin al casei Levi’s din New York, care consta in scanarea corpului cu ajutorul unui dispozitiv 3D ce masoara cu precizie dimensiunile si proportiile corpului. Dupa ce v-ati ales modelul, in aproximativ doua – trei saptamâni veti avea o pereche de blugi care este imposibil sa nu va cada ca turnata. Pretul unei perechi de jeansi marca Bodymetrics este de 250 de euro.


In acest sezon vor fi lansati si blugii tehnologici ai firmei Levi Strauss, care tin pasul cu noua generatie si care sunt realizati in asa fel incât sa poata incorpora in ei nelipsitul iPod, cu un auxiliar extern al unui joystick si cu un minisuport pentru casti. Alta inovatie o reprezinta blugii Radcliffe cu butoni laterali ce permit ajustarea lungimii.


Atentie la detalii!


Atunci când va hotarâti sa va imbracati in blugi, o mare atentie trebuie sa o acordati detaliilor, mai ales daca doriti sa aratati impecabil in orice ocazie. Cu blugii se asorteaza perfect o camasa de culoare alba care va va lumina imaginea. De asemenea, puteti asorta blugii si cu camasi din matase in culori vii ce va vor oferi un aer distins, insa in acelasi timp tineresc si jucaus. O combinatie mai putin obisnuita, insa de mare efect, o reprezinta blugii si tunica, pentru care trebuie sa va gânditi sa asortati accesoriile potrivite, cum ar fi o bratara impletita sau o poseta din paie, in nuante complementare celor din restul tinutei. Daca va doriti o infatisare inedita care va atrage cu siguranta privirile celorlalti, incercati urmatoarea combinatie: blugi, un top mai lung si un pulover mai scurt decât acesta. Un accesoriu la inaltime atunci când purtati jeansi il reprezinta cureaua. Fie ca acestea sunt din piele, joase sau subtiri, din materiale metalice cu catarame stralucitoare sau mai putin extravagante, curelele scot in evidenta eleganta acestui obiect vestimentar si va ofera o nota de distinctie.


Unul dintre motivele pentru care nu vom putea renunta niciodata la blugi consta tocmai in faptul ca ii putem purta cu orice tip de accesorii, pe care le putem combina in cele mai inedite moduri. Ultima tendinta in materie de combinatii o reprezinta o fusta scurta sau chiar o rochita, purtate peste blugi. Alta idee consta in folosirea unei esarfe pe post de centura.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS