10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinShoppenboys - barbatii care probeaza haine

Shoppenboys – barbatii care probeaza haine

Faptul ca femeile sunt innebunite dupa shopping este deja o certitudine. Nu de putine ori se intâmpla ca doamnele sa fie cele care fac cumparaturi chiar si pentru imbogatirea sau schimbarea garderobei partenerului.


Achizitionarea unui articol vestimentar poate da nastere in mintea doamnelor unei adevarate dileme: „Cât de frumoasa este aceasta flanela! Dar oare i-ar veni bine iubitului meu? Mi se par mânecile destul de scurte… Ba nu, la mâneci cred ca i-ar veni bine, dar parca totusi este cam strâmt!“.


Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa cumpere un articol vestimentar in absenta partenerului si vor sa fie sigure suta la suta ca nu aleg o marime gresita, un francez a avut ideea stralucita de a infiinta Shoppenboys. In realitate este vorba despre un grup de 17 barbati cu vârsta cuprinsa intre 19 si 63 de ani, ale caror masuri variaza de la S la XXL. Acestia stau la dipozitia doamnelor si isi imprumuta corpul timp de câteva minute pentru ca doamnele sa fie sigure ca produsul ales ii vine ca turnat celui caruia ii este dedicat.


Shoppenboys vor sta la dispozitia pariziencelor


Fondat in urma cu sase luni, grupul a avut o prima prestatie reusita pe 13 mai, in cadrul deschiderii noului magazin Celio din Nisa.


Celio este o societate franceza tânara si dinamica devenita in timp record lider in domeniul de haine pentru domni. Firma are 220 de magazine in Franta si reprezentanti in 28 de tari straine. Celio a devenit de la lansarea sa in anul 1985 o marca simbol ce ofera o gama larga de produse la moda la preturi accesibile.


Iata ca, acum, dupa câteva luni, Shoppenboys sunt din nou alaturi de reprezentantele sexului frumos pentru a le ajuta sa aleaga hainele potrivite.


De aceasta data, pariziencele vor avea placerea de a beneficia de serviciile Shoppenboys. Cei 17 barbati se vor afla in magazinul Celio din complexul Forum des Halles de pe Champs Elysées incepând cu 30 septembrie. Ei se vor afla in incinta magazinului pâna pe 2 decembrie.


Un ajutor pentru doamne


„Ideea mi-a venit când logodnica mea mi-a oferit o camasa ale carei mâneci erau prea scurte“, a declarat Romain, de 35 de ani, fondatorul Shoppenboys. „Intorcându-ma la magazin, am fost stupefiat sa vad câte femei vin singure sa cumpere haine pentru partenerii lor. Stiti ca jumatate dintre clientii magazinelor Celio sunt femei ce cumpara haine pentru sotii lor? Mi-am spus ca trebuie sa fac ceva pentru a le veni in ajutor. Discutând cu prietenii mei am am ajuns la concluzia ca suntem multi care ne lasam ghidati de femei in ceea ce priveste alegerile vestimentare. Sunt sigur ca nu doar logodnicei mele i s-a intâmplat sa greseasca“, a mai spus Romain.


„Barbatii pe care ii punem la dispozitie doamnelor nu au un corp de model. Shoppenboys sunt inalti, scunzi, slabi sau grasi, barbati obisnuiti, astfel ca o femeie poate dintr-o simpla privire sa-l aleaga pe cel care are statura si masa corporala asemanatoare cu a sotului sau. Este foarte simplu. Dupa ce s-a hotarât asupra unuia din «gasca» noastra nu ramâne decât ca hainele sa fie probate, cumparate sau, daca este cazul, schimbate cu o marime mai mare sau mai mica“, a declarat cel care se afla la originea acestei initiative.


„Este o idee foarte buna. In plus nu este vorba de manechine precum in paginile revistelor de moda, ci de barbati normali, cum au noua femei din zece“, a spus una dintre clientele magazinului Celio in luna mai, dupa ce baietii de la Shoppenboys si-au facut „debutul“.


„Imi dau mult mai bine seama cum va arata iubitul meu in hainele pe care i le cumpar, ceea ce este foarte dificil sa faci doar daca privesti hainele pe umeras. Este o idee geniala“, a spus alta clienta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS