13.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCelebritati „cu greutate“

Celebritati „cu greutate“

Desi majoritatea artistilor considera ca silueta este absolut prioritara, o data ce capata statutul de vedeta, câtiva dintre ei decid sa nu se conformeze si fac exact pe dos.


Britney Spears. O data cu celebritatea lui Spears a crescut si numarul kilogramelor cu care „se lauda“, in cazul sau sarcinile fiind principalii „inamici“ ai siluetei.


Mariah Carey. Artista este o mare admiratoare a rochiilor si fustelor foarte scurte inca din primii ani ai carierei. Cu toate acestea, expertii in moda considera ca ar fi indicat sa-si schimbe preferintele, noile sale forme rotunjite fiind prea evidentiate de hainele pe care le poarta.


Portia de Rossi. Sintagma „forme rotunde“ nu este chiar cea mai potrivita pentru a descrie corpul Portiei de Rossi. Dar, prin comparatie cu felul cum arata in timpul filmarilor pentru serialul „Ally McBeal“, actrita are o alura mult mai „umana“ si, implicit, mai sanatoasa.


Kirstie Alley. Actrita nu a câstigat foarte mult in greutate dupa rolul din „Cheers“. In prezent, ea isi interpreteaza propiul rol intr-un serial de televiziune numit „Actrita grasa“. Insa, in calitate de noua imagine a clubului de fitness „Jenny Craig“, Alley este obligata sa slabeasca mai rapid si mai sanatos.


Elvis Presley. Desi cântaretul a avut un corp de invidiat la inceputul carierei, in ultimii ani el s-a confruntat cu o problema mare in ceea ce priveste greutatea. Din câte se pare, apetitul sau era pe masura talentului legendar, preparatul favorit fiind sandvisul cu banane si unt de arahide.


Janet Jackson. Cântareata este una dintre vedetele care si-au dus trupul la extrem. Dupa ce s-a ingrasat special pentru un rol, pe care pâna la urma nu l-a obtinut, vedeta a slabit peste 20 de kilograme in doar câteva saptamâni.


Gary Barlow. Barlow a câstigat câteva kilograme in perioada in care nu a mai avut de-a face cu industria show-bizz-ului.


Cu toate acestea, desi fanii Take That nu au apreciat prea mult noul „look“ al artistului pe scena, oricum au fost mai multumiti decât cu holograma lui Robbie Williams!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS