8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAlegerea telefonului in functie de camera

Alegerea telefonului in functie de camera

Telefonul fix nu mai este doar aparatul prin care comunicam, elementul esential al vietii sociale sau de familie. Daca acum 100 de ani telefonul greoi, atârnat pe perete era considerat un lux, chiar si in institutiile publice, treptat, aparatul a devenit comun si chiar depasit de noile achizitii tehnologice, de la pager si pâna la telefonul mobil.


Potrivit site-ului www.femina.ro, o data cu nevoia tot mai mare de utilizare a fixului, s-a dezvoltat si interesul fata de forma acestuia. In consecinta, aspectul aparatelor de telefonie fixa a evoluat in armonie cu designul interior.


Destinatia incaperii in care este amplasat telefonul isi pune amprenta asupra formei si culorii. Este de bun-simt ca, in spatiile de primire, cum ar fi birourile sau receptiile hotelurilor, culoarea aparatului va fi sobra, cu nuante de gri, negru, bej sau alb. In ceea ce priveste telefonul fix de acasa, acesta permite o serie de excentricitatti, ca forma si culoare. Sunt persoane care prefera formele ergonomice, in armonie cu arhitectura casei, pe când altora le plac aparatele cu forma stilizata, rotunda sau cu aspect de antichitate. Amplasat pe perete sau pe o masuta, culoarea materialului din care e facut telefonul se va armoniza placut in ceea ce priveste cromatica si, totodata, se va incadra in decorul general.


Telefonul poate fi chiar o opera de arta in sine: este cazul aparatelor turnate in aur, argint, bronz sau sculptate in lemn ori metale semipretioase. Indiferent de model, trebuie tinut cont, in amenajarea incaperii, de aparat, marca a bunului-gust al proprietarului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS