9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinA aparut colectia de toamna

A aparut colectia de toamna

Noua colectie de incaltaminte pentru aceasta toamna nu aduce surprize mari. Botul rotund si talpa ortopedica ramân in voga, iar la noutati se inscriu ghetele.


Incet-incet, incaltamintea de toamna si-a facut loc pe rafturile magazinelor printre numeroasele modele de sandale si papuci care mai beneficiaza de preturi promotionale. Desi suntem doar la inceputul toamnei, magazinele craiovene au deja o gama foarte larga de pantofi. Mai bine zis, exista solutii pentru fiecare dintre dumneavoastra, nu trebuie decât sa cautati pentru a gasi perechea preferata. Si pentru cele care prefera incaltamintea comoda, oferta este foarte bogata. In primul rând, balerinii, care s-au purtat si in primavara, au ramas in voga. Sablonul a ramas acelasi, numai ca modelele din aceasta vara au mai multe accesorii (pentru nostalgice magazinele pastreza inca modelele simple de balerini). O noutate in acest sezon o reprezinta balerinii realizati din materiale nepretentioase, dar care au foarte multe aplicatii din margele colorate. Astfel de modele au prins foarte bine in rândul adolescentelor si pot constitui elementul-cheie intr-o tinuta nonconformista.


Ghetele, in top


Pentru tinutele „office“ exista modele de pantofi cu toc gros de doi – patru centimentri. Foarte comoda este si incaltamintea cu talpa ortopedica. Pe lânga faptul ca un asemenea model de pantofi va poate alungi silueta cu câtiva centimetri, da si o nota de eleganta tinutei dumneavoastra. Fie ca este vorba de o iesire in oras sau de o seara in discoteca, pantofii cu talpa ortopedica sunt o solutie practica si comoda. Daca sunteti insa o persoana care prefera stilul elegant, cu siguranta veti gasi irezistibila incaltamintea cu toc inalt. In ceea ce priveste culorile, alegerea acestora depinde numai de gusturile dumneavoastra.


Nici modelele cu bot ascutit nu au disparut de pe piata. Astfel de pantofi au avantajul de a crea impresia unei siluete zvelte, motiv pentru care mai sunt doamne sau domnisoare care ii prefera.


La capitolul noutati se inscriu cizmele si ghetele, noile vedete ale acestei toamne la capitolul incaltaminte. Ghetele care de-abia trec de glezna au aparut deja pe rafturile magazinelor de firma din Craiova si sunt foarte apreciate datorita comoditatii pe care o confera in timpul mersului. In plus, sunt ideale pentru zilele ploioase pe care ni le-a rezervat toamna.


Si chiar daca zilele acestea termometrele indica mai degraba temperaturi de vara, pe rafturi au aparut si cizmele. Designerii recomanda ca astfel de incaltari sa se poarte cu pantaloni trei sferturi sau fuste.


Bineinteles ca oltencele nu puteau ramâne insensibile la avalansa de modele de pantofi care au aparut pe piata si au inceput deja sa-si innoiasca garderoba. „Inspectez magazinele sa vad ce modele noi de pantofi au aparut. Peste putin timp incep cursurile la facultate si trebuie sa-mi pregatesc o tinuta de inceput de an“, a precizat Adela Dumitru, o craioveanca de 21 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS