16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Ia te uita!

Notting Hill


Regia: Roger Michell


In rolurile principale: Julia Roberts, Hugh Grant


Comedie – 1999


TVR 1, ora 20.20


William Thacker (Hugh Grant) locuieste in Notting Hill, este divortat si trece printr-o perioada ciudata a vietii lui – isi imparte locuinta cu un galez bizar si barbos, pe nume Spike (Rhys Ifans), si este proprietarul unei obscure librarii cu carti de calatorie.


Intr-o zi, ajungând la librarie, este intâmpinat de Martin (James Dreyfus), entuziastul lui vânzator, iar când Martin pleaca sa-si cumpere un cappuccino se resemneaza in asteptarea altei banale zi de miercuri.


Dar usa se deschide incet. William ridica ochii si uimit recunoaste, in noua lui clienta, pe Anna Scott (Julia Roberts), celebra vedeta de cinema. Ea cumpara o carte, schimba doua trei cuvinte si pleaca.


Uluit inca, William se indreapta spre primul bufet pentru a-si cumpara un suc de portocale. Cumpara, pleaca si, dând coltul strazii, se ciocneste cu Anna pe care sare suc de portocale. In incercarea de a o imbuna pe furioasa vedeta, el ii sugereaza sa vina sa se schimbe in locuinta lui, aflata in apropiere. Ea accepta. William este o gazda cam agitata, dar fermecatoare, iar Anna pleaca fara urme de suparare. Câteva momente mai târziu se intoarce sa-si recupereze sacosa cu cumparaturi uitata si acolo se intâmpla ceva extraordinar. Ea il saruta. Nici unul dintre ei nu prea intelege de ce.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 6,9.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS