17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Ia te uita!

Baiat de treaba (Yatgo ho yan – Mr. Nice Guy)


Regia: Sammo Hung Kam-Bo


In rolurile principale: Jackie Chan, Sammo Hung Kam-Bo, Richard Norton


Comedie – 1997


PRO TV, ora 20.30


Un film cu inegalabilul Jackie Chan in rolul principal, care da un superrecital de arte martiale sub bagheta regizorala a magicianului Sammo Hung, vedeta serialului „Expertul“, vorbeste de la sine. Micul karatist cu veleitati de comediant, Jackie Chan, interpreteaza rolul unui neobisnuit bucatar, expert in arte martiale, care este prins, fara voia lui, intr-un adevarat razboi intre doua retele de traficanti de droguri.


Nebunia se declanseaza când, intr-un depozit parasit din Melbourne, o tranzactie de miliarde de dolari intre lorzii „mortii albe“ degenereaza intr-o reglare de conturi si gloantele incep sa zboare in toate directiile. Totul este inregistrat pe banda video de o reportera infiltrata printre acesti indivizi capabili de crime atroce. Caseta, daca va fi difuzata pe post, va distruge traficul de stupefiante si va duce la caderea multor capete.


Pentru a-si salva viata si caseta, Diana fuge, dar mafiotii o urmaresc pentru a o lichida si a-i lua dovada. Intâmplator, in iuresul acestei urmariri infernale intra si Jackie Chan, iar lucrurile iau o turnura neasteptata. In focul luptei caseta compromitatoare ajunge la Jackie – un bucatar specializat in retete exotice – care are toate centurile posibile in toate stilurile de arte martiale.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 5,8.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS