10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMobilier de baie pentru toate buzunarele

Mobilier de baie pentru toate buzunarele

Mobilierul pentru baie a devenit in ultima vreme una dintre cele mai mari preocupari ale oamenilor, datorita faptului ca mereu apar pe piata noi produse.


Datorita exigentelor mereu crescânde ale consumatorilor in materie de obiecte sanitare, toti marii producatori de cazi de baie din lume au adoptat in ultimii ani tehnologia de fabricare a acestora din placi acrilice. Renuntarea la procedeul de fabricare a cazilor din rasini cu fibra de sticla si adoptarea acestei noi metode s-a datorat mai multor factori: durata de viata mai mare in concordanta cu celelalte materiale folosite in constructii si instalatii si, nu in ultimul rând, cresterea permanenta a pretentiilor consumatorilor raportate la calitatea suprafetei, design si durabilitate.


Obiectele sanitare care se gasesc in oferta magazinelor din Craiova intrunesc toate conditiile: durabilitate, siguranta, igiena si, de ce nu, imagine. Oferta cuprinde toata gama de cazi de baie, cabine de dus de la cele simple pâna la cele echipate cu tot ceea ce este necesar pentru a te simti ca in rai. Una dintre ultimele noutati in materie de mobilier pentru baie este cada asortata cu lemn de mahon sau arin si dotata cu instalatie de hidromasaj, al carei pret poate ajunge si la 1.500 RON. Insa pentru cei mai putin pretentiosi se gasesc si cazi din fibra de sticla dotate doar cu instalatie de hidromasaj cu pretul de aproximativ 750 RON. Preturile pot varia si in functie de marimea lor. Totusi, unele dintre cele mai cautate piese de mobilier pentru baie sunt cabinele de dus simple, fara hidromasaj. Pretul acestora incepe de la aproximativ 500 RON, iar pentru cabinele de dus dotate cu hidromasaj, vibromasaj, ventilator, radio, telefon, dus frontal, lateral, aparat de masaj pentru picioare, jacuzzi, sauna, pretul este cuprins intre 3.000 si 6.000 RON.


„Aceste cabine de dus au fost si sunt cautate, spre uimirea noastra, de persoane cu venituri medii. Omul se gândeste in primul rând la faptul ca reprezinta un ansamblu de utilitare si este mult mai bine decât sa le cumpere separat: dus, aparat de masaj, jacuzzi, sauna etc.“, a declarat Cristina Gavrila, reprezentant al magazinului Fany’s.


Produse pentru o viata


Cea mai mare parte a mobilierului de baie din magazinele craiovene este din import. Lavoarele, mastile si vasele pentru WC sunt din ceramica, disponibile in toate variantele de culori. Preturile seturilor incep de la 240 RON si pot ajunge si la 1.100 RON. Este imposibil sa nu puteti gasi un mobilier care sa se asorteze cu faianta sau gresia din baia dumneavoastra. Seturile pentru baie formate din dulap suspendat, dulap vertical cu geam, care sunt la mare cautare in ultimul timp, se vând cu preturi incepând de la aproximativ 300 RON. Acestea pot varia in functie de dimensiunile dulapurilor.


In oferta magazinelor se mai gasesc si corpuri de iluminat in modele variate, ale caror preturi sunt cuprinse intre 80 si 250 RON, in functie de marime si de optiunile clientului (cu sau fara spoturi). Bateriile de lavoar au preturi intre 35 si 180 RON, iar cele pentru dus intre 75 si 290 RON.


Având in vedere performantele tehnologiei de fabricatie si materiile prime folosite la fabricarea acestor piese de mobilier pentru baie, se poate spune despre ele ca sunt produse „pentru o viata“.


Caracteristicile produselor acrilate


Grosimea placii acrilice de aproximativ 4 mm ofera o mai mare rezistenta la lovituri, la razele UV, o rezistenta imbunatatita la socuri termice, se intretine usor prin spalare cu lavete si detergenti lichizi, greutatea este mult mai redusa si nu se pateaza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS