12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinGust si fantezie la premiile Emmy

Gust si fantezie la premiile Emmy

Premiile Emmy din acest an au reusit sa adune pe covorul rosu prezente carismatice ale micului ecran, iar unele au venit insotite si de partenerii lor – staruri ale marelui ecran. Insa rochiile de gala si diamantele au fost din nou adevaratele vedete ale evenimentului.


La ceremonia dominata de serialul dramatic „24“, una dintre „aparitiile“ serii a fost topmodelul Tyra Banks, care a purtat bijuterii Chopard in valoare de peste 3,5 milioane de dolari si o rochie mulata, semnata Georges Chakra, in valoare de 55.000 de dolari. Tyra a calatorit pâna la Paris pentru a-si alege tinuta, creata manual. „O rochie e o rochie. Ce conteaza este felul cum a fost croita“, a spus Banks. De departe vedeta serii a fost „mamica de profesie“ Heidi Klum, imbracata intr-o vaporoasa rochie rosie semnata Michael Kors. Sotul lui Klum, popstarul Seal, nu a iesit din canoanele tinutei adoptate cam de toate starurile masculine prezente la ceremonie, purtând un costum negru, cu camasa alba. La capitolul eleganta au stralucit si vedetele din „Grey’s Anatomy“. Katherine Heigl a uimit asistenta cu o eleganta rochie crem, semnata Escada, in timp ce Ellen Pompeo a fost una dintre „aparitiile colorate“ ale serii, cu o splendida rochie Dior a lui John Galliano, de un mov aprins. Nu acelasi lucru se poate spune despre colega lor de serial, Sandra Oh, care a ales in mod cu totul neinspirat o rochie Vera Wang, ea fiind una dintre cele mai criticate prezente de pe covorul rosu.


Movul – vedeta serii


Una dintre culorile serii a fost si movul, ales printre altele de frumoasa Evangeline Lilly din „Lost“, care a purtat o eleganta rochie, din cea mai recenta colectie Versace. Tot mov a fost si rochia actritei de comedie Cheryl Hines, nominalizata la categoria cea mai buna actrita intr-un film de comedie, care a ales o tipatoare rochie Chakra. Eva Longoria si-a incântat fanii cu o seducatoare rochie alba, cu un decolteu incitant. Din pacate, jurnalistii nu au aflat inca numele designerului care i-a asigurat vestimentatia vedetei din serialul „Neveste disperate“. Vedetele s-au intrecut in coafuri sexy si cât mai fanteziste pentru a atrage privirea asistentei. Megan Mullally, câstigatoare a premiului Emmy pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, gratie rolului din cunoscutul serial de comedie „Will & Grace“, a optat pentru o tinuta Badgley Mischka, in timp ce colega sa de serial, Debra Messing, cunoscuta pentru bunul sau gust, a incântat privirile celor prezenti cu o eleganta rochie semnata Alberta Ferretti.


Eleganta pe covorul rosu


Kyra Sedgwick, sotia lui Kevin Bacon, nominalizata pentru serialul „The Closer“, a fost prezenta la ceremonie cu o vaporoasa rochie din colectia Giorgio Armani Privé. Leah Remini a ales o eleganta rochie Versace, cu un decolteu „de zile mari“, in timp ce Allison Janney a fost una dintre cele mai admirate prezente ale serii, gratie unei rochii foarte sic, in stilul anilor ’20, din colectia Elie Saab. Protagonistele serialului de succes „Ally McBeal“, Callista Flockart si Portia DeRossi, merita si ele remarcate pentru tinutele elegante. In timp ce prima a optat pentru o rochie ceva mai transparenta, apartinând unui desginer necunoscut, Portia si-a incântat admiratorii cu o superba creatie Zac Posen. Jane Kaczmarek, nominalizata la categoria cea mai buna actrita intr-un serial de comedie, gratie rolului din „Malcolm in the Middle“, a dorit sa aduca un omagiu covorului rosu si a purtat o eleganta rochie rosie, foarte asemanatoare cu cea a lui Klum, in timp ce sotul sau, Bradley Whitford, s-a asortat cu jumatatea sa, purtând o cravata de aceeasi culoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS