18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFergie incearca sa uite trecutul

Fergie incearca sa uite trecutul

Ca numeroase alte colege ale sale, inca de mica se vedea ca are toate sansele de a ajunge o vedeta a scenei muzicale. Stacy Ferguson, cunoscuta sub numele de Fergie, a acordat recent un interviu revistei Cosmopolitan, in care povesteste cum a ajuns sa devina una dintre componentele formatiei Black Eyed Peas.


A inceput sa cânte de la vârsta de 21 de ani in formatia pop feminina Wild Orchid. Dupa lansarea a trei albume, Fergie incepe sa se indrepte catre noi orizonturi muzicale, incepând sa frecventeze cluburile underground new york-eze. Marea sansa i-a surâs in timpul unui concert al Black Eyed Peas, când a reusit sa patrunda in culise si sa se prezinte liderului trupei, William, care a acceptat-o mai intâi in corul formatiei, iar mai apoi, in anul 2002, a „promovat-o“ ca solista, moment in care trupa a inceput sa cunoasca un succes fulminant.


A avut probleme cu drogurile


Viata frumoasei artiste nu a fost roz. In trecut, Fergie a avut probleme grave cu dependenta de droguri sintetice. A fost o perioada intunecata, care acum insa este departe si pe care cea care se pregateste sa se lanseze in cinematografie si care va lansa in curând primul disc solo, „The Dutchess“, incearca sa o uite.


„Acest album dezvaluie o parte mai spirituala a mea. In urma cu câtiva ani am scris o autobiografie de 500 de pagini. Stiu… pare o nebunie! In orice caz, multe dintre reflectiile mele se pot regasi pe acest disc. Dezvaluirea propriilor suferinte prin cântece a fost ca o terapie pentru mine. Nu vreau sa devin o exponenta a luptei impotriva amfetaminelor, insa as vrea ca tinerii sa stie ce fel de dependenta pot crea“, a spus Fergie.


Solista trupei Black Eyed Peas a povestit si despre cauzele care au dus-o la dependenta de droguri. „Cu fosta mea trupa, Wild Orchid, nu reusisem sa fiu atât de determinata. Traversam o criza cu iubitul meu. Aveam 24 de ani si eram nesigura. Prietenii mei si-au dat seama ca se intâmpla ceva cu mine si atunci am inceput sa mint: le-am spus ca sufar de bulimie si anorexie. Atunci când esti drogat iti este foarte usor sa minti“, a spus artista.


Un telefon catre mama sa a salvat-o


Revenirea pe calea cea dreapta a inceput cu un telefon pe care Fergie l-a dat mamei sale. „Ajunsesem in ultimul hal, pe cea mai de jos treapta. Când am simtit ca nu mai pot, am luat telefonul si am sunat-o pe mama mea, careia i-am dezvaluit ca iau amfetamine de un an, ca am cheltuit ultimii dolari pe care ii aveam si ca eram plina de datorii. Ea mi-a spus sa las totul si sa ma intorc acasa. Asa am si facut. Am fost la sedinte de hipnoza care m-au ajutat sa inteleg ceea ce simteam si mai ales sa imi vreau binele“, a mai povestit cântareata.


Acum problemele cu drogurile au luat sfârsit, iar artista se simte implinita cu ceea ce a reusit sa realizeze. „Imi place sa stau acasa cu iubitul meu, Josh, sa vedem un film de dragoste si sa ne alintam. Nu ne place sa mergem la petrecerile celor bogati si faimosi, ci preferam sa exploram locuri necunoscute si tari indepartate. Suntem foarte legati din punct de vedere spiritual“.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS