20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinVedete „zorite“ la altar

Vedete „zorite“ la altar

„Graba la maritis“ pare sa nu fie o problema numai a femeilor obisnuite, ci si a celebritatilor din lumea show-bizz-ului. Actritele si cântaretele de prima mâna spun „Da“ la fel de repede ca oricare alta tânara nerabdatoare sa imbrace rochia alba, cu dantele si volane, sa incalte pantofii eleganti, nu tocmai comozi, si sa primeasca binecuvântarea parintilor si a preotilor la bratul alesului sau. Exista, bineinteles, si femei la fel de nerabdatoare sa spuna „Da“ a doua, sau a treia oara, convinse fiind, de fiecare data, ca si-au gasit partenerul potrivit.


Renée Zellweger si Kenny Chesney – timp pâna in fata altarului: doua luni


Frumoasa actrita din „Bridget Jones“ l-a cunoscut pe cântaretul de muzica country la un concert in beneficiul victimelor tsunami-ului din Asia, in ianuarie 2005. La scurt timp dupa acest eveniment, cei doi au inceput sa corespondeze prin e-mail. Pe 9 mai 2005, artistii au socat lumea presei punându-si pirostriile in urma unei ceremonii care a avut loc in insula St. John. Dar, desi parea dragoste la prima vedere care nu avea sa se sfârseasca niciodata, actrita a cerut divortul patru luni mai târziu.


Nicolas Cage si Alice Kim – timp pâna in fata altarului: cinci luni


Artistul din „Face Off“ si-a cunoscut jumatatea la un restaurant cu specific japonez, unde aceasta lucra. In ciuda diferentei de vârsta dintre cei doi, de aproape 20 de ani, prima flama a iubirii s-a aprins instantaneu. Aceasta nu este prima casatorie „la minut“ a lui Cage: actorul a cerut-o in casatorie pe prima sa sotie, Patricia Arquette, la numai câteva ore dupa ce s-au cunoscut.


Angelina Jolie si Billy Bob Thornton – timp pâna in fata altarului: trei luni


Angelina Jolie poate sa pledeze „nevinovat“ in cazul divortului lui Brad Pitt de Jennifer Aniston, dar cu siguranta nu este straina de rolul „celeilalte femei“. In 1999, la scurt timp dupa ce Billy Bob Thornton a cunoscut-o pe actrita din „Tomb Rider“, a decis sa isi paraseasca iubita din acea perioada. Cei doi s-au casatorit rapid, dar relatia lor a luat sfârsit dupa numai doi ani, când Jolie l-a adoptat pe micutul Maddox.


Jennifer Lopez si Cris Judd – timp pâna in fata altarului: sapte luni


Dupa un mariaj esuat, cu Ojani Noa, in 1997, toti ar fi crezut ca diva latino-americana avea sa-si aleaga al doilea sot cu mai multa grija. Cu toate acestea, ea s-a logodit cu dansatorul Cris Judd la numai patru luni dupa divort. Au mai trecut alte trei luni, si iata ca artista a spus din nou „Da“ in fata altarului. Insa acest mariaj a durat mai putin de un an.


Jennifer Lopez si Marc Anthony – timp pâna in fata altarului: patru luni


J-Lo a inceput relatia cu Ben Affleck in 2002, logodindu-se la scurt timp dupa ce s-au cunoscut. Insa, doi ani mai târziu, in ianuarie 2004, povestea lor de dragoste s-a destramat, spre surprinderea a milioane de fani. Dar diva sud-americana era atât de hotarâta sa poarte din nou voalul de mireasa incât, dupa numai o luna, a inceput relatia cu Marc Anthony. Dupa alte trei luni, cei doi artisti si-au surpins rudele si prietenii jurându-si credinta vesnica in timpul unei petreceri.


Britney Spears si Kevin Federline – timp pâna in fata altarului: sase luni


La numai doua luni dupa mariajul sau de 55 de ore, cu Jason Alexander, Spears s-a indragostit de dansatorul Kevin Federline. Imediat au inceput sa apara controversele in legatura cu aceasta poveste de amor, mai ales dupa ce s-a aflat ca Federline si-a parasit iubita, care era insarcinata, pentru a putea fi alaturi de vedeta pop americana. Dupa sase luni, cei doi s-au casatorit.


Pamela Anderson si Tommy Lee – timp pâna in fata altarului: trei zile


Jurnalistilor aproape ca nu le-a venit sa creda ca actrita din „Baywatch“ s-a casatorit cu salbaticul rocker la numai trei zile dupa ce s-au cunoscut. Cei doi au facut schimb de juraminte in cadrul unei ceremonii care a avut loc pe o plaja din Cancun. In locul traditionalei rochii albe de mireasa, vedeta a purtat un costum de baie. Cu toate acestea, dupa 21 de luni, doi copii, un material pornografic personal publicat pe internet si o serie de probleme cu legea, cei doi au divortat.


Amelia Warner si Colin Farrell – timp pâna in fata altarului: opt luni


Artistul irlandez a cunoscut-o pe frumoasa actrita, de numai 19 ani, la premiera peliculei „Quills“, in noiembrie 2000. Opt luni mai târziu, cei doi s-au casatorit in Tahiti. Insa, dupa alte trei luni, actorii au divortat, invocând nepotrivirea de caracter. Se pare insa ca atunci când Colin a depus dosarul pentru divort, s-a constatat ca mariajul oricum nu fusese legal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS