13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinIdei pentru amenajarea spatiului

Idei pentru amenajarea spatiului

Reamenajarea interiorului locuintei pentru a câstiga mai mult spatiu de stocare a diferitelor obiecte pe care le strângeti de-a lungul timpului poate solicita un consum mare de bani, de timp sau de energie. Site-ul www.casaonline.ro da câteva sugestii despre cum poti realiza, de unul singur, rafturi pentru cartile, CD-urile sau obiectele de care nu vrei sa te lipsesti pentru nimic in lume.


Rafturi cubice – pentru carti, dosare, CD-uri, obiecte. Sistemul de rafturi cubice din lemn da dovada de un design modular de amenajare a spatiului de stocare a obiectelor mici: stabilitate, putere, rezistenta si punere in valoare. Este eficient si elegant la birou si acasa, in spatii sofisticate si in cele formale, poate capata configuratii nelimitate, se asambleaza usor si are o estetica atragatoare. Când realizati un astfel de raft, gândeste-te ce marime doresti sa aiba un cub (cea mai potrivita este de 30×30 cm, dar poti sa le faci mai mari sau mai mici). Poti sa il faci in scari sau sub forma de cub impartit in cuburi mai mici pentru stocarea materialelor. Gândeste-te ca fiecare raft poate sustine o greutate de 30 kg. Pe baza rafturilor cubice poti sa aplici rotile pentru a fi mai usor de deplasat si de curatat sub el.


Un colt pentru CD-uri. Un sistem usor de a realiza un colt pentru aranjarea CD-urilor se poate face din aluminiu. Rafturi usoare din aluminiu prevazute cu cârlige pot fi fixate de patru bârne din aluminiu prevazute cu gauri. Rafturile se pot aseza la diferite inaltimi, in functie de materialele pe care doresti sa le stochezi pe ele. Cu un design adecvat, se potriveste in spatiile inguste sau in nisele pe care le ai. Cuprinde CD-uri, casete video, sau poate fi folosit pentru stocarea dosarelor, intr-un birou.


Biblioteca mobila. Cu un design modular, aceasta biblioteca poate fi multifunctionala. O poti folosi pentru carti, casete, Cd-uri, este prevazuta cu sertare in care poti stoca hârtii importante, si cu spatii mari, in care poti aseza televizorul, CD playerul sau DVD-ul. Are componente din aluminiu si lemn, ceea ce o face foarte usoara si integrabila in spatii diverse. Marginile sunt finisate, astfel incât poate fi asezata si pe mijlocul unui perete, pentru a delimita un spatiu, si sprijinita de o parte sau amândoua de pereti. Picioarele din otel ii ofera o stabilitate deosebita, iar cauciucul de pe acestea protejeaza pardoseala. Pentru a se asorta cu restul camerei, poti alege culori diferite pentru paneluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS