15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinAventuri extraconjugale celebre

Aventuri extraconjugale celebre

Aventurierii din lumea celebritatilor nu sunt foarte diferiti de cei cu care suntem noi casatoriti ori avem o relatie de câtiva ani sau, câteodata, nu sunt diferiti de noi. Diferenta majora este ca povestile lor de amor in bratele „celuilalt“ fac deliciul presei. Cu cât vedeta este mai cunoscuta, cu atât aventura respectiva se transforma intr-un subiect mai important, chiar de prima pagina, pentru tabloidele internationale.


Printul Charles si Camilla Parker-Bowles. Dupa o aventura de peste 35 de ani, Printul Charles si Camilla Parker-Bowles au reusit, in sfârsit, sa se casatoreasca in 2004. Relatia lor a inceput in 1972, dar s-a destramat dupa numai un an, când mostenitorul coroanei regale a Marii Britanii a fost „chemat la arme“, iar Camilla s-a consolat casatorindu-se cu Andrew Parker Bowles. In 1981, Charles s-a casatorit cu Diana Spencer, insa de-a lungul acestui mariaj, aventura in bratele Camillei a reinceput.


Tom Jones si Mary Wilson. Putini sunt aceia care stiu ca Tom Jones a avut o sotie si un fiu inca de la 17 ani. Cu toate acestea, la scurt timp dupa ce s-a lansat in industria muzicala, cântaretul a avut numeroase aventuri extraconjugale, cea mai mediatizata fiind aceea cu solista de la Supremes – Mary Wilson. In anii ’80, artistul a avut chiar si un copil din flori, pe care l-a recunoscut ulterior. Intr-un moment de sinceritate, Jones a marturisit ca sotia sa, Linda, a invatat, de-a lungul unui mariaj de 45 de ani, sa „inchida ochii“ la aceste aventuri.


Roger Moore. Fostul James Bond nu este un afemeiat numai pe marele ecran, ci si in viata reala. El si-a parasit prima sotie, Doorn Van Steyn, pentru cântareata Dorothy Squires. Mariajul cu aceasta a durat aproape 15 ani, pâna când actorul a intâlnit-o pe Luisa Mattioli. Moore s-a casatorit cu ea in 1995, dar dupa 25 de ani a parasit-o pentru olandeza Christina Tholstrup, cu care este casatorit in prezent. Oare pentru cât timp?


Anthony Hopkins. Anthony Hopkins pare a fi fericit in mariajul sau cu Stella Arroyave, cu care este casatorit de numai doi ani. Insa starul din „Tacerea mieilor“ a avut numeroase aventuri in timpul mariajului precedent, cu Jenni Lynton. Aceasta traia in Marea Britanie in timp ce artistul se bucura de diverse relatii extraconjugale in Statele Unite. Printre cuceririle sale s-au numarat Joyce Ingalls, pe care a cunoscut-o la intâlnirile organizatiei Alcoolici Anonimi, si designerul Francine Kay. Cu toate acestea, in momentul in care a cunoscut-o pe Stella, Hopkins a decis sa puna capat mariajului de 30 de ani cu „prima iubire“.


Bill Clinton si Gennifer Flowers. Desi aventura fostului presedinte american cu Monica Lewinsky a fost foarte mediatizata, „cârcotasii“ de la Casa Alba sustin ca acesta ar fi avut o relatie de lunga durata cu Gennifer Flowers, o fosta cântareata intr-un club de noapte. Aceasta aventura a durat 12 ani, intr-o perioada in care Clinton era guvernatorul statului Arkansas. In 1992, el a negat aceste informatii, fiind in plina campanie electorala. Dar sase ani mai târziu, Clinton a decis sa admita existenta aventurii extraconjugale, negând insa ca ar fi durat atât de mult.


James Hewitt si printesa Diana. Printul Charles nu a fost singura parte vinovata in mariajul cu Diana. „Printesa Inimilor“ a avut o aventura, in 1987, cu fostul ofiter de cavalerie James Hewitt. Relatia a durat aproape cinci ani, pâna când Hewitt a plecat in razboiul din Golf. In cadrul unui interviu pentru Panorama, Diana a declarat: „Este adevarat ca l-am adorat. Da, l-am iubit enorm, dar am fost foarte dezamagita“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS