16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Scurte stiri

Motanul cu dinti de aur


Un motan, pe nume Sebastian, este pe punctul de a lansa o adevarata moda in rândul semenilor sai. Dupa cum informeaza site-ul haisentito.it, pisoiul se poate „lauda“ cu doi dinti de aur pe care stapânii sai i-au pus in gura. Fiecare dinte a costat 900 de dolari. Multi se intreaba daca stapânii pisoiului au facut acest gest din prea multa dragoste sau pur si simplu pentru ca isi urasc animalul de companie. Ce viata trebuie sa aiba Sebastian cu cei doi colti de aur care ii ies din gura si ce se va intâmpla cu el daca stapânilor le vine ideea de a-i pune si unghii din acelasi material pretios?!


Femeile care isi fac operatii la sâni – predispuse la sinucidere


Femeile care decid sa se supuna unor operatii de retusare a sânilor manifesta mai multe tendinte sinucigase decât semenele lor care nu recurg la astfel de interventii, din cauza unei lipse de autostima care le conduce catre depresie. Dupa cum informeaza agentia de presa Ansa, acesta este rezultatul unui studiu canadian efectuat pe un esantion reprezentativ de 40.000 de persoane. Studiul a evidentiat faptul ca femeile care recurg la chirurgia plastica, pentru ca nu sunt multumite de forma sânilor, prezinta o probabilitate de doua ori mai mare de a se sinucide decât celelalte. In timpul studiului, 58 dintre femeile care au facut obiectul anchetei si-au luat viata.


Picanterii divulgate pe e-mail


Doua femei, din Germania, care se plângeau una alteia pe e-mail despre nepriceperea pe plan sexual a partenerilor lor, au fost socate sa descopere ca toate detaliile vietii lor private devenisera cunoscute pentru mii de conationali. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, „deconspirarea“ a avut loc dupa ce una dintre ele a apasat pe un buton gresit.


„Acum toti colegii se uita ciudat la noi si soptesc in spatele nostru“, a declarat Anica G., de 21 de ani, care lucreaza la Biroul Federal de Munca. Mesajele e-mail dintre Anica si colega sa, Christina S., in care cele doua descriau cum au incercat, fara succes, sa-si excite partenerii sexuali, au fost trimise, initial, in mod accidental, colegilor din departamentul lor. Ulterior, acestia au trimis mesajele mai departe celorlalte departamente din companie, precum si altor agentii guvernamentale din Germania, care, la rândul lor, le-au trimis rudelor si prietenilor. Cu toate acestea, Anica si colega sa considera ca nu au incalcat nici o regula a companiei, pentru ca mesajele respective fusesera scrise in pauzele la serviciu.


Ricky Martin va primi titlul de Personalitatea Anului


Cântaretul Ricky Martin va primi titlul de Personalitatea Anului din partea Organizatiei Latine a Inregistrarilor Muzicale. Dupa cum informeaza site-ul infoshowbiz.com, artistul portorican, pe numele sau adevarat Enrique Martín Morales, va primi distinctia pe 1 noiembrie la New York, la câteva saptamâni dupa ce va implini 35 de ani. Reprezentantii Organizatiei Latine a Inregistrarilor Muzicale au decis sa-l numeasca pe interpretul piesei „Livin’ La Vida Loca“ personalitatea anului, tinând cont de performantele sale muzicale, precum si de implicarea sa in numeroase actiuni caritabile prin intermediul fundatiei care ii poarta numele si care lupta impotriva traficului de copii si incearca sa-i determine pe liderii politici din intreaga lume sa ia masuri drastice impotriva exploatatorilor de copii. In anul 2004, Martin a primit distinctia „Spiritul Sperantei“ din partea Billboard.


Chopard o face pe Madonna sa straluceasca


Madonna s-a declarat „incântata“ de faptul ca bijutierul sau preferat a creat un set din diamante special pentru ea.


Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, controversata „Material Girl“ a purtat bijuterii realizate de Chopard in ultimele opt luni, la ceremoniile Brit Awards, Grammy si la Premiile Oscar. Cu toate acestea, vedeta a fost uimita ca designerul francez i-a facut cadou un set special de bijuterii, pentru a marca cel mai nou album al artistei.


Potrivit sursei citate, setul consta dintr-un colier de aur alb, de 18 carate, cu diamante albe, de 1,95 carate, precum si un medalion cu un diamant fixat pe un grup de opt briliante, care formeaza cuvintele „Hung Up“ – titlul primei piese de pe albumul „Confessions On A Dancefloor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS