9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte stiri

Roscatele fac mai mult sex


Desi blondele se distreaza mai bine in viata de zi cu zi, roscatele fac mai mult sex, potrivit unui nou studiu realizat in Germania. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, experimentul, condus de profesorul Werner Habermehl, din Hamburg, a avut in vedere viata sexuala a câteva sute de femei din Germania, delimitariile fiind facute in functie de culoarea parului.


„Viata sexuala a femeilor cu parul roscat este, fara nici un dubiu, mai activa decât a celorlalte. Roscatele au mai multi parteneri si fac sex mai des. Studiul nostru vine sa intareasca reputatia pe care roscatele o aveau deja“, a declarat profesorul Habermehl. De asemenea, el a adaugat ca femeile care se vopsesc roscat „semnalizeaza“ ca sunt in cautarea unui nou partener sexual.


Politistii au capturat un „traficant“ de brânza


Politistii de frontiera din Statele Unite au arestat un „traficant“ mexican care incerca sa patrunda pe teritoriul american cu 40 de kilograme de brânza. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, brânza fusese ascunsa intr-un compartiment special din camioneta mexicanului. Potrivit sursei citate, politistii au facut captura cu ajutorul unui aparat cu raze X, care a identificat 16 pachete suspecte in spatele scaunului soferului. Initial, autoritatile au crezut ca este vorba despre pachete cu droguri. „De obicei, daca observam ceva suspect in masini, ne asteptam sa gasim narcotice. De aceasta data, chiar am fost luati prin surprindere când am vazut ca mexicanul trafica brânza“, a declarat un purtator de cuvânt al politiei de frontiera americane.


Suri, la prima aparitie publica


Fetita cuplului Tom Cruise – Katie Holmes, pe nume Suri, si-a facut prima aparitie in public, luând parte la o petrecere organizata de Will Smith si sotia sa, Jada Pinkett Smith.


Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, micuta Suri, de numai patru luni, a fost unul dintre subiectele „fierbinti“ in presa internationala, pentru ca, pâna in prezent, fotografiile sale nu au fost publicate. Cu toate acestea, un martor prezent la petrecerea din locuinta lui Smith a precizat pentru tabloidul britanic The Sun ca actorii au dorit numai sa isi protejeze fetita, nicidecum sa ascunda presupusele anomalii fizice ale acesteia. „Suri este foarte frumoasa si nu are nici un defect fizic. Parul ei este negru si un pic ondulat, semanând foarte mult cu tatal sau“, a declarat sursa mentionata.


Penelope Cruz nu agreeaza politica lui Bush


Actrita Penelope Cruz nu este o mare fana a politicii presedintelui american G.W. Bush de când acesta a luat decizia de a ataca Irakul, informeaza site-ul pipole.net.


„Imi place mult primul ministru Jose Luis Rodriguez Zapatero, insa nu vreau sa aud de Bush. Am fost mereu impotriva razboiului, iar cel din Irak ma deranjeaza in mod particular. Zilnic mor peste 60 de persoane“, a spus actrita.


„Atunci când mi s-a spus ca viitorul nostru va fi asa cum ni-l imaginam azi am fost ingrozita. Vom ajunge intr-un punct in care, in viitor, razboiul va fi mai groaznic si mai terifiant decât pâna acum“, a mai declarat Penelope Cruz.


Angelina Jolie refuza sa ramâna la Hollywood


Angelina Jolie refuza sa devina o sotie casnica, la Hollywood, si planuieste deja sa-si ia copiii intr-o calatorie in Africa, lasându-l pe Brad Pitt singur acasa.


Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, actrita din „Tomb Raider“, care a adus-o pe lume pe Shiloh Nouvel in luna mai, nu vrea ca odraslele sale sa creasca in mediul hollywoodian, ci sa traiasca in lumea „reala“.


„Vreau sa-mi duc copiii in Africa. Am nevoie de o mica vacanta, inainte de a incepe din nou munca. In plus, am nevoie de un pic de timp departe de Brad“, a declarat actrita. Un apropiat al cuplului a declarat, pentru Sunday Express: „Daca Brad vrea sa o pastreze pe Angelina va trebui sa invete sa ii respecte libertatea. Ea nu este o femeie care sa stea numai acasa si sa aiba grija de copii. In plus, nu vrea ca micutii sai sa nu cunoasca altceva decât Hollywoodul; ei va trebui sa invete sa vorbeasca mai multe limbi si sa aiba o perspectiva de amploare asupra lumii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS