22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Ia te uita!

Nunta a la grec (My Big Fat Greek Wedding)


Regia: Joel Zwick


In rolurile principale: John Corbett, Nia Vardalos


Comedie – 2002


TVR 1, ora 20.20


„Se spune ca frumoasele grecoaice pot face trei lucruri in viata: sa se marite cu greci, sa faca copii greci si sa-i hraneasca pâna când mor“, a spus Toula Portokalos.


Toti membrii familiei Portokalos sunt ingrijorati pentru Toula (Nia Vardalos). Este inca nemaritata la 30 de ani si lucreaza la „Dancing Zorba“, restaurantul grecesc al parintilor sai, Gus (Michael Constantine) si Maria (Lainie Kazan).


Zilele sale sunt monotone si plictisitoare, ca si parul, hainele si atitudinea ei. Toula refuza oferta tatalui ei de a merge in Grecia pentru a-si cauta un sot. Parea ca ea nu dorea sa se marite. Totusi Toula isi dorea ceva mai mult, ceva doar pentru ea. Tocmai când isi dorea sa fie draguta, ea da cu ochii de un frumos strain inalt, aflat in restaurant, si ingheata ca o statuie greceasca, aflata in fata casei familiei sale. Frumosul strain de-abia o baga in seama.


Toula este pregatita pentru o schimbare. Dar, din pacate, restul familiei sale nu este. Ea intocmeste un plan de a merge la un curs de calculatoare in ciuda obiectiilor batrânului ei tata.


Câteva ore de calculatoare, lentile de contact si o noua atitudine este tot de ce are nevoie Toula pentru inceput. Ea isi ia o slujba la agentia de turism a matusii sale, unde frumosul strain o descopera pe noua Toula. El este Ian Miller (John Corbet), profesor la liceu, este inalt, frumos si sigur nu este grec.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 6,8.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS