17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSimplu a colaborat cu Holograf

Simplu a colaborat cu Holograf

Dupa ce au dat lovitura cu piesa „Oficial, imi merge bine“, baietii de la Simplu le mai pregatesc o surpriza de proportii fanilor. S-ar putea ca urmatoarea melodie care se va bucura de promovare sa fie „Banii vorbesc“, un hit mai vechi al formatiei Holograf.


Dupa o pauza de aproximativ un an, Simplu a revenit in forta pe piata muzicala din România. Piesa „Oficial, imi merge bine“ a cucerit repede publicul. Numai in prima saptamâna de la lansare, albumul care include noul hit s-a vândut in 6.000 de exemplare. Ca urmare, Smiley, C.R.B.L., Piticu’, Omu’ Negru si Francezu’ au fost coplesiti cu cereri de concerte din toate colturile tarii.


„Oficial, ne merge bine si mergem prin toata tara pentru a transmite acest mesaj. Avem foarte multe concerte, dar unele le refuzam pentru ca nu avem timp sa ajungem la ele. Nu putem fi in doua locuri deodata“, a spus C.R.B.L. In ceea ce-i priveste pe craioveni, acestia mai au putin de asteptat pâna la intâlnirea cu favoritii lor. „Trebuia sa venim in Craiova vara asta, dar s-a anulat concertul. Totusi, se pare ca pâna la urma tot vom cânta si pentru craioveni, in luna august“, a precizat C.R.B.L. Dupa succesul pe care l-a obtinut cu piesa „Oficial, imi merge bine“, Simplu isi pregateste cu multa atentie noul single. Cei cinci nu lasa nici un detaliu la voia intâmplarii pentru ca nu vor sa-si dezamageasca fanii.


„Ne pregatim pentru al doilea single. Il filmam in viitorul apropiat, dar il scoatem atunci când va fi cazul. Nu putem alege orice melodie, trebuie sa ne pastram linia. «Oficial, imi merge bine» este o piesa cu un mesaj simplu si direct, trebuie sa ne pastram directia. Trebuie sa scoatem ceva OK“, a mentionat C.R.B.L. Dupa spusele acestuia, cei cinci membri au de ales intre doua piese. „Avem doua variante: fie un featuring cu Holograf, fie alta melodie. Sa vedem care dintre ele merita s-o scoatem acum“, a spus dansatorul.


Bitman, incântat de colaborarea cu Simplu


Se pare ca melodia cu cele mai mari sanse de a fi urmatorul single promovat este o colaborare intre Simplu si formatia Holograf. Membrii formatiei Simplu sunt foarte multumiti de cum suna noua varianta de la hitul „Banii vorbesc“.


„«Banii vorbesc» este o piesa extraordinara. Dan Bitman a ramas impresionat de noua varianta. Noi l-am chemat, l-am pus sa traga melodia si dupa ce a inregistrat a plecat. Nu i-am aratat cum suna piesa decât dupa ce am scos abumul“, a spus C.R.B.L.


Pe lânga faptul ca este membru in trupa Simplu, dansatorul mai este implicat si in alte proiecte. Unul dintre acestea este o scoala proprie de dans, de care el este foarte mândru.


„Am o scoala de dans, pe care mi-am dorit-o foarte mult timp. Dintr-o sala simpla de curs, am transformat-o intr-o scoala de dans. Aici studiaza cei mai talentati tineri pe care i-am gasit. Din trei in trei luni se dau examene si cei mai buni ajung sa faca parte din echipa Big Bounce“, a spus C.R.B.L. Printre performantele de remarcat ale elevilor vedetei se numara si faptul ca trupa Big Bounce a dansat alaturi de Mihai Traistariu la Eurovision. In plus, dansatorii coordonati de membrul formatiei Simplu au aparut in numeroase videoclipuri ale artistilor autohtoni. Luna aceasta C.R.B.L le tine pumnii elevilor sai pentru ca Big Bounce va participa la un concurs international de streetdance si breakdance care se va desfasura la Oradea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS